۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۲۶
کد خبر : 9746081
۲۳:۰۲

۱۴۰۴/۱۱/۲۱

دعوت سازمان بسیج حقوق دانان استان همدان از اقشار مختلف مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

دعوت سازمان بسیج حقوق دانان استان همدان از اقشار مختلف مردم برای حضور در راهپیمایی  ۲۲ بهمن
همدان- سازمان بسیج حقوق دانان استان همدان باصدور بیانیه‌ای از اقشار مختلف مردم و به ویژه بسیجیان حقوق دان عضو مجموعه برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سازمان بسیج حقوق دانان استان همدان باصدور بیانیه‌ای از اقشار مختلف مردم و به ویژه بسیجیان حقوق دان عضو مجموعه برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد.

بِسْمِ‌اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

در آستانه‌ی چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، ملت فهیم و آگاه ما یک بار دیگر خود را برای حضور پرشکوه در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن آماده می‌سازد؛ این حضور نمادی از اقتدار ملی، وحدت، و ایمان به آرمان‌های امام خمینی(ره) و تبعیت از ولایت فقیه خواهد بود.

رهبر معظم انقلاب اسلامی دیروز با تأکید بر ضرورت مشارکت گسترده‌ی مردم فرمودند که: «حضور مردم در راهپیمایی و ابراز وفاداری به جمهوری اسلامی باعث عقب نشینی دشمن از طمع ورزی علیه ایران و منافع ملی خواهد شد.» این دعوت پدرانه، ندای بصیرت و عزت است؛ و پاسخی جز حضور پرشور، همدلانه و وحدت‌آفرین در این روز بزرگ نمی‌طلبد.

بدین وسیله از همه‌ی مردم شریف، مؤمن، و انقلابی ایران اسلامی علی الخصوص حقوقدانان بسیجی دعوت می‌کنیم تا با حضور خروشان خود در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، بار دیگر جهان را به عظمت ملت ایران و پایداری بر مسیر انقلاب و ولایت متوجه سازند.

حضور ما در این روز، نه تنها یادآور پیروزی یک ملت بر ظلم، بلکه بیعتی دوباره با آرمان‌های امام و رهبردوباره با آرمان‌های امام و رهبر عزیز انقلاب است.

با هم، برای ایران؛ با وحدت، برای آینده.

سازمان بسیج حقوق دانان  استان همدان

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید