۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۱۶
کد خبر : 9746133
۱۴:۰۶

۱۴۰۴/۱۱/۲۲
برگزاری باشکوه راهپیمایی ۲۲ بهمن در شهرهای محمدیه و مهرگان؛

تجدید پیمان چهل‌وهفت‌ساله ملتی که "تحریم" را به "تجدید عهد" تبدیل کرد

تجدید پیمان چهل‌وهفت‌ساله ملتی که
در آستانه چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی، خیابان‌های شهرهای محمدیه و مهرگان میزبان موج خروشانی از مردم بود که با حضور خود، بار دیگر وفاداری خدشه‌ناپذیر خویش را به آرمان‌های انقلاب اسلامی و میهن به نمایش گذاشتند.

 

 قزوین _ به گزارش بسیح، راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه امسال، در شرایطی برگزار شد که برخی تحلیل‌های معاند، به دلیل دغدغه‌های معیشتی، انتظار کاهش حضور مردم را داشتند. اما دقایقی پس از شروع مراسم، تصویری کاملاً متفاوت شکل گرفت. مردان و زنان، جوانان و کهنسالان، به‌گونه‌ای که گویی پاسخ قاطع خود را به شبهه‌افکنی‌ها داده بودند، دست در دست یکدیگر، مسیرهای منتهی به مزار شهدای گمنام را پر کردند.

نقش‌های قرمز، سفید و سبز پرچم ایران، در هیاهوی جمعیت موج می‌زد. بسیاری از شرکت‌کنندگان، عکس‌های شهدای هشت‌سال دفاع مقدس، شهدای اقتدار و شهدای هسته‌ای را در دست داشتند. این تصاویر، نمادی از پیوند ناگسستنی نسل امروز با ریشه‌های ایثار و مقاومت بود. حضور چشمگیر خانواده‌ها با کودکان و نوجوانان، یکی از جلوه‌های بارز این راهپیمایی بود. کودکانی که بر دوش پدرانشان نشسته بودند و پرچم کوچکی در دست داشتند، گواهی زنده بر تداوم این مسیر در نسل‌های آینده است.

 شعارهایی مانند «نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» و «مرگ بر آمریکا» نشان می‌داد که مردم، علیرغم تمامی مشکلات و تحت تأثیر تحریم‌های ظالمانه، کوچک‌ترین اعتمادی به وعده‌های فریبنده قدرت‌های مستکبر ندارند و خاک وطن را با هیچ چیزی معامله نخواهند کرد.

حضور گسترده امروز، پاسخی عملی و مردمی به حجم گسترده تبلیغات روانی شبکه‌های معاند و بیگانه بود که در آستانه این روز، بر دامن‌زدن به اختلافات و بزرگ‌نمایی مشکلات متمرکز شده بودند. مردم با قدم‌های استوار خود، نشان دادند که بین «انتقاد از عملکردها» و «حمایت از اصل نظام و میهن»، مرز روشنی قائل‌اند و اجازه نخواهند داد دشمن از دغدغه‌های به‌حق آنان، ابزاری برای تضعیف تمامیت ارضی و استقلال کشور بسازد.

فضای راهپیمایی امسال، علاوه بر نمایش اقتدار ملی، حامل پیام‌های مهمی برای مسؤولان بود. مردمی که با تحمل سختی‌های اقتصادی حاضر شده‌اند و در سرما و گرما پای انقلاب ایستاده‌اند، چشم‌انتظار خدمت‌گزاری بیشتر، وحدت کلمه میان قوای مختلف و دوری جستن از اختلافات جناحی هستند. آنان با حضور خود، سرمایه عظیم و پشتوانه کم‌نظیری را به مسؤولان یادآوری کردند که قدر این وفاداری را باید با کار جهادی، اتحاد درونی و اولویت‌دادن به منافع ملی بر هرگونه منافع شخصی و گروهی دانست.

این راهپیمایی، یک بار دیگر ثابت کرد که انقلاب اسلامی، با اتکا به همین حضورهای آگاهانه و تاریخی مردم، از گذرگاه‌های سخت گذشته و قادر خواهد بود با توکل بر خدا و اعتماد به نفس ملی، بر چالش‌های پیش رو نیز غلبه کند. ملتی که آموخته است در سایه ایمان و وحدت، از خاک خود با غیرت دفاع کند، یقیناً قادر خواهد بود با همت مضاعف، بر مشکلات اقتصادی نیز فائق آید.

انتهای پیام/۱۰۰۴


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید