۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۸:۰۲
کد خبر : 9746238
۱۸:۱۳

۱۴۰۴/۱۱/۲۲

حضور مردم در جشن پیروزی انقلاب اسلامی اعلام وفاداری دوباره به آرمان‌های امام بود

حضور مردم در جشن پیروزی انقلاب اسلامی اعلام وفاداری دوباره به آرمان‌های امام بود
امام جمعه زهک در پایان تصریح کرد: حضور مردم در جشن پیروزی انقلاب اسلامی، تنها یک راهپیمایی نیست، بلکه اعلام وفاداری دوباره به آرمان‌های امام خمینی(ره)، خون پاک شهدا و تبعیت از مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زهک- حجت‌الاسلام والمسلمین حیدرعلی راشکی، امام جمعه شهرستان زهک، با اشاره به حضور گسترده و معنادار مردم، به‌ویژه نوجوانان و جوانان، در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، این حضور را پیامی روشن، قاطع و غیرقابل‌انکار به دشمنان انقلاب اسلامی دانست و تأکید کرد: نسل جدید، آگاهانه پای نظام، انقلاب و ولایت ایستاده است.

وی با قدردانی از حضور دشمن‌شکن مردم، اظهار داشت: حضور گسترده آحاد مختلف مردم، به‌ویژه جوانان و نوجوانان، پاسخی محکم به توطئه‌ها و القائات دشمنانی است که سال‌ها تلاش کردند نسل جدید را جدا از انقلاب و آرمان‌های امام راحل(ره) نشان دهند.

حجت‌الاسلام راشکی با تأکید بر نقش نسل جوان در تداوم انقلاب اسلامی افزود: این نوجوانان و جوانان با حضور پرشور و آگاهانه خود اعلام کردند که پیرو نظام جمهوری اسلامی، پشتیبان ولی‌فقیه و مدافع استقلال، عزت و هویت ایران اسلامی هستند و با افتخار، این نظام را نظام خود می‌دانند.

وی با اشاره به جلوه‌های وحدت و همدلی در راهپیمایی ۲۲ بهمن خاطرنشان کرد: امروز صحنه‌ای زیبا و ماندگار از وحدت ملی رقم خورد؛ جایی که شیعه و سنی، پیر و جوان، زن و مرد و همه اقشار جامعه در کنار یکدیگر ایستادند و یکصدا اعلام کردند که ایران اسلامی متعلق به همه مردم ایران است و همگی پای این مملکت و این انقلاب ایستاده‌اند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید