۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۱۶
کد خبر : 9746461
۱۳:۰۷

۱۴۰۴/۱۱/۲۳

برگزاری ویزیت رایگان بسیجیان به مناسبت دهه فجر در میرجاوه

برگزاری ویزیت رایگان بسیجیان به مناسبت دهه فجر در میرجاوه
به مناسبت دهه مبارک فجر، برنامه ویزیت رایگان بسیجیان با همکاری پایگاه مقاومت بسیج حضرت خدیجه کبری(س) و در قالب برنامه‌های حوزه مقاومت بسیج حضرت زینب(س) شهرستان میرجاوه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از میرجاوه،در این برنامه، خواهر پاسدار فاطمه درویش‌پور، فرمانده حوزه مقاومت بسیج حضرت زینب(س) شهرستان میرجاوه، در سخنانی اظهار داشت: اجرای برنامه‌های سلامت‌محور در ایام دهه فجر در راستای توجه به نیازهای اقشار مختلف و استفاده از ظرفیت‌های مردمی انجام می‌شود.
وی افزود: تعامل پایگاه‌های مقاومت بسیج با مجموعه‌های درمانی و نیروهای داوطلب، امکان ارائه خدمات سلامت را برای بسیجیان فراهم می‌کند و این رویکرد در برنامه‌های دهه فجر حوزه حضرت زینب(س) پیش‌بینی شده است.
فرمانده حوزه مقاومت بسیج حضرت زینب(س) تصریح کرد: استمرار خدمات اجتماعی از جمله ویزیت رایگان، یکی از محورهای فعالیت پایگاه‌های مقاومت بسیج در طول سال است و در ایام دهه فجر با تمرکز بیشتری اجرا می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید