۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۸:۰۱
کد خبر : 9746640
۱۳:۳۴

۱۴۰۴/۱۱/۲۴

نشست بصیرتی با حضور عشایر روستای گرداک تفتان جنوبی برگزار شد

نشست بصیرتی با حضور عشایر روستای گرداک تفتان جنوبی برگزار شد
نشست بصیرتی با حضور مردم عشایر روستای گرداک تفتان جنوبی و با مشارکت فرمانده حوزه مقاومت بسیج عشایری خاتم‌الانبیا به مناسبت دهه مبارک فجر برگزار شد. در این برنامه بر اهمیت بصیرت، نقش مردم در مقابله با جنگ شناختی دشمن و ضرورت هوشیاری در برابر تحریف‌ها تأکید گردید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از تفتان ، نشست بصیرتی با حضور مردم عشایر روستای گرداک تفتان جنوبی و با مشارکت ستوان سوم پاسدار محمد ریگی، فرمانده حوزه مقاومت بسیج عشایری خاتم‌الانبیا برگزار شد.

این برنامه با هدف ارتقای سطح آگاهی، تبیین مسائل روز و تقویت روحیه وحدت و همدلی در میان جامعه عشایری اجرا گردید. در نشست مذکور، موضوعاتی همچون اهمیت بصیرت در شرایط کنونی، نقش مردم در مقابله با جنگ شناختی دشمن و ضرورت هوشیاری در برابر تحریف‌ها و شبهات مورد بررسی قرار گرفت.

ستوان سوم پاسدار محمد ریگی در سخنانی با اشاره به جایگاه مهم بصیرت در جامعه عشایری اظهار داشت: افزایش آگاهی و تبیین واقعیت‌ها می‌تواند نقش مؤثری در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان داشته باشد و حضور مردم در چنین نشست‌هایی نشان‌دهنده پایبندی آنان به ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب است.

شرکت‌کنندگان نیز با استقبال از این برنامه، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود را در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی منطقه بیان کردند. در پایان، اهالی روستای گرداک خواستار تداوم برگزاری برنامه‌های بصیرتی و فرهنگی در سطح مناطق عشایری تفتان جنوبی شدند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید