
به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، باقری در این مراسم، با اشاره به اینکه ۷۰ درصد از معتکفین امسال را دانش آموزان تشکیل میدادند، از دانش آموزان به عنوان پرچمداران فعالیتهای دینی و مذهبی نام برد.
وی به دانش آموزان شرکت کننده در این مسابقات خاطرنشان کرد: اکنون که در مسیر نور و هدایت قرار گرفتهاید، به عنوان دانش آموزی فعال و کنشگر، نسبت به مسائل جامعه بیتفاوت نباشید و از طریق گفتمانی متناسب با رشتهای که انتخاب کردهاید و با آن انس گرفتهاید، از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع نمائید.
باقری عنوان کرد: انتظار می رود دانش آموزی که این مسیر را عالمانه و آگاهانه انتخاب کرده است، در مقابل سایر مسیرها و امواج پرمخاطره، ایستادگی و مقاومت کند و با پافشاری بر اعتقادات دینی، سایرین را در مسیر نور و هدایت و تحقق آرمانهای جامعه مهدوی و منتظر با خود همراه کند.
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|