۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۸:۰۰
کد خبر : 9746830
۱۲:۴۹

۱۴۰۴/۱۱/۲۵

خانواده‌های شهدا پرچمدار کاروان بصیرت‌ هستند

فرمانده نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: خانواده‌های معظم شهید، پرچمداران کاروان بصیران واقعی هستند؛ فرزندان این خانواده‌ها آگاهانه و با اعتقاد راسخ پا در میدان خطر گذاشتند و از جان شیرین خود گذشتند تا جامعه در امنیت و آرامش باشد.

به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، سردار محمدرضا اسحاقی در اجلاسیه شهدای ترور سیستان و بلوچستان بیان کرد: در این مراسم میزبان خانواده‌های شهدا از ۱۴ استان کشور هستیم که فرزندانشان در راه دفاع از اسلام و امنیت کشور به شهادت رسیدند.

وی با تبریک ایام ماه شعبان افزود: مردم استان پس از حوادث تلخ دی‌ماه، بار دیگر در ۲۲ دی با حضور آگاهانه در صحنه، بصیرت خود را به نمایش گذاشتند و توطئه دشمنان را خنثی کردند. همچنین در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، به روایت دشمنان، حضور مردم بیش از سال‌های گذشته و با رشدی چشمگیر همراه بود که نشان از ایمان و اعتقاد راسخ ملت به آرمان‌های انقلاب دارد.

فرمانده انتظامی استان با تأکید بر جایگاه خانواده‌های شهدا تصریح کرد: خانواده‌های معظم شهید، پرچمداران کاروان بصیران واقعی هستند؛ فرزندان این خانواده‌ها آگاهانه و با اعتقاد راسخ پا در میدان خطر گذاشتند و از جان شیرین خود گذشتند تا جامعه در امنیت و آرامش باشد.

وی امه داد: نیروهای مسلح اعم از سپاه پاسداران، ارتش جمهوری اسلامی، مجموعه‌های اطلاعاتی و انتظامی از مرز تا عمق کشور، خود را رهرو راه شهدا می‌دانند و تلاش می‌کنند پرچم این عزیزان را برافراشته نگه دارند و منویات فرمانده کل قوا را محقق سازند.

سردار اسحاقی با اشاره به برگزاری اجلاسیه‌های تخصصی شهدا بیان کرد: اجلاسیه شهدای ترور بخشی از مقدمات کنگره ملی شهدای سیستان و بلوچستان است که اجلاسیه اصلی آن بهمن‌ماه سال آینده برگزار خواهد شد. شهدای ترور قریب به ۵۰ درصد از شهدای استان را شامل می‌شوند که مظلومانه و ناجوانمردانه هدف اقدامات دشمنان قرار گرفتند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید