
به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان احمد آقایی عصر شنبه در پی درخواست و اعتراضات مردمی نسبت به بیعدالتیهای صورتگرفته در اجرای طرح هادی روستای جیرهنده از توابع لشت نشا، با حضور میدانی روند اجرای این طرح و مشکلات مطرحشده را از نزدیک بررسی کرد.
بازرس کل گیلان با اشاره به اینکه این بازدید در پاسخ به مطالبات ساکنان روستا انجام شد، افزود : به گفته اهالی برخی اراضی کشاورزی به کاربری مسکونی تبدیل شده و این کار از طریق رانت و نفوذ افراد خاص صورت گرفته، در حالی که بسیاری از جوانان و خانوادههای بومی با کمبود زمین مسکونی برای ساخت خانه مواجه هستند.
وی با تأکید بر اهمیت رسیدگی دقیق به مطالبات مردمی، اعلام کرد مقرر شده نمایندگانی از سوی ساکنان روستا انتخاب شوند تا از طریق سازوکارهای قانونی، مسائل و مشکلات موجود بهصورت مجدد بررسی و پیگیری شود.
آقایی با اشاره به نتایج اولیه بررسیها اظهار کرد: در بازدید میدانی، تخلفات برخی از اعضای شورا کاملاً مشهود بود. بر اساس شواهد، برخی افراد با استفاده از رانت و نفوذ، اراضی زراعی خود را در محدوده طرح هادی قرار دادهاند. این در حالی است که اراضی برخی دیگر از اهالی، حتی با وجود شرایط دشوار اقتصادی، از این طرح خارج شده است؛ در حالی که ماهیت این زمینها کشاورزی نبوده است.
وی با بیان اینکه اعتراضات مردم بحق است گفت:تصمیمگیری شده است تا درخواستهای مردمی در قالب یک کمیسیون تخصصی مورد بررسی قرار گیرد. بر این اساس، اراضی با کاربری واقعی کشاورزی از طرح هادی خارج و زمینهای مستعد و واجد شرایط، طبق ضوابط قانونی، وارد محدوده طرح شوند
بازرسکل گیلان تأکید کرد که هدف از این اقدامات، برقراری عدالت، جلوگیری از سوءاستفاده از موقعیتهای اداری و صیانت از حقوق قانونی مردم است و رسیدگی به این موضوع تا حصول نتیجه نهایی ادامه خواهد داشت


یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|