۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۰:۳۳
کد خبر : 9746907
۲۲:۳۰

۱۴۰۴/۱۱/۲۵

خوزستان صحنه شکل‌گیری موج قرآنی دانش‌آموزی در کشور است

خوزستان صحنه شکل‌گیری موج قرآنی دانش‌آموزی در کشور است
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: رویداد قرآنی دانش‌آموزان استان خوزستان یکی از گسترده‌ترین و مردمی‌ترین رویدادهای قرآنی دانش‌آموزی کشور است که با حضور فراگیر دانش‌آموزان و همراهی مردم، فضای قرآنی کم‌نظیری را در استان رقم زده است.

میکائیل باقری ضمن اشاره به حضور خود در جمع دانش‌آموزان قرآنی و اهل‌بیتی استان خوزستان بیان کرد: دانش‌آموزانی که به بهانه برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز در این جشنواره حضور یافتند به نمایندگی از همسالان و هم‌کلاسی‌های خود شرکت کردند و این موضوع نشان‌دهنده گستردگی مشارکت دانش‌آموزی در سطح استان است.

وی افزود: آنچه در این ۲ روز در خوزستان مشاهده شد، نشان می‌دهد این رویداد قرآنی از چند جهت حائز اهمیت است، نخست، حضور کامل دانش‌آموزان در تمامی رشته‌ها و از همه شهرستان‌ها و دوم، مردمی‌سازی فعالیت‌ها، به‌گونه‌ای که مردم نیز در جریان مسابقات قرار گرفتند.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با اشاره به پیاده‌روی قرآنی دانش‌آموزان گفت: حرکت دانش‌آموزان با در دست داشتن قرآن کریم و سر دادن شعار «قرآن نمی‌سوزد، قرآن جاودان است» در کنار همسویی دستگاه‌های مختلف شهرستان‌های میزبان، موجب ایجاد فضای قرآنی، جو قرآنی و موج قرآنی در استان شده است موجی که امیدواریم تداوم داشته باشد.

باقری با بیان اینکه مسابقات قرآن، عترت و نماز در سطح ملی در چهار مرحله آموزشی، منطقه‌ای، استانی و کشوری برگزار می‌شود افزود: استان خوزستان معمولا دارای ابتکارات و نوآوری‌هایی است که از جمله آن‌ها می‌توان به برگزاری این جشنواره و همچنین جشنواره نخبگانی اشاره کرد که پس از این برگزار خواهد شد، اقداماتی که در سایر استان‌ها کمتر شاهد آن هستیم.

وی ادامه داد: در مجموع بیش از سه میلیون دانش‌آموز در سراسر کشور در این مسابقات حضور دارند و ما این مسابقات را به‌عنوان یک ابزار و وسیله تربیتی در کنار ۱۶ فعالیت تربیتی دیگر طراحی‌شده برای دانش‌آموزان، تلقی می‌کنیم.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان و «بهار قرآن» گفت: فعالیت‌های گسترده‌ای در بخش دانش‌آموزی و فرهنگیان در سراسر کشور طراحی و ابلاغ شده است که با کمک سایر دستگاه‌ها، به‌ویژه صداوسیما و سازمان تبلیغات اسلامی، از طریق رسانه ملی و سامانه‌های مرتبط برای دانش‌آموزان و فرهنگیان برگزار خواهد شد.

باقری هدف نهایی این برنامه‌ها را انس دانش‌آموزان و معلمان با قرآن کریم عنوان کرد و افزود: ارتقای توانمندی‌های قرآنی معلمان و بهره‌گیری از این ظرفیت، نقش مهمی در افزایش دانش و سواد قرآنی دانش‌آموزان دارد.

وی ابراز امیدواری کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در سطح ستاد و تلاش همکاران در استان‌ها، مناطق و مدارس، ماه مبارک رمضان امسال بسیار قرآنی‌تر از سال گذشته برگزار شود و شاهد تعمیم رفتار و سبک زندگی قرآنی در میان دانش‌آموزان باشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید