۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
05:00
کد خبر : 9747992
۲۲:۱۳

۱۴۰۴/۱۲/۰۲

اولین افطار در جوار نور

به مناسبت ماه مبارک رمضان غبارروبی گلزار شهدای گمنام شهر و سفره افطار در جوار شهدا پهن شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج سپاه از زاهدان به مناسبت ماه مبارک رمضان غبارروبی گلزار شهدای گمنام شهر و سفره افطار در جوار شهدای فرمانده پایگاه خجسته، مهرنسا نارویی گفت: امشب که اولین شب قدر گونه ماه رمضان است سفره افطار خود را در میان مزار شهدای گمنام پهن کردهایم در جوار کسانی که خود میهمان ویژه حضرت دوست هستند.

مهرنسا نارویی گفت: شهدای عزیز شما غریبانه آمدید و عاشقانه رفتید تا امروز ما در سایه امنیت این سرزمین روزه بگیریم و افطار کنیم خاک پاک شما نه فقط مأمنی برای زیارت که قبله‌گاه دلها و مدرسه عشق است و در این لحظه ناب افطار وقتی چشممان به ضریح نورانی شما می‌افتد یادمان می‌آید که امنیت و آرامش امروزمان مدیون چه مجاهدت‌هایی است.

مریم غفران فرمانده حوزه مقاومت بسیج گفت: یک افطار آسمانی امشب حال و هوای این گلزار با همه جای دنیا فرق می‌کند و سفره افطار ما درست در کنار کسانی پهن شده که خودشان سفیر صلح و امنیت برای ما بودند. آنقدر بزرگوار بودند که خدا خواست نامشان را نزد خودش معروف کند اما در این دنیا گمنام بمانند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید