۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۸:۰۲
کد خبر : 9750285
۱۲:۲۵

۱۴۰۴/۱۲/۱۹

نظارت بهتر و دقیق تر بر بازار با راه‌اندازی نخستین مجتمع بازرسی در خوزستان

نظارت بهتر و دقیق تر بر بازار با راه‌اندازی نخستین مجتمع بازرسی در خوزستان
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان از راه اندازی مجتمع بازرسی برای نخستین‌بار در استان با هماهنگی تعزیرات و استانداری استان به منظور نظارت دقیق تر و بهتر بر بازار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، مهرام روانبخش در قرارگاه رسانه‌ای شهید آیت‌الله خامنه‌ای استانداری خوزستان اظهار داشت: مجتمع بازرسی برای نخستین‌بار در خوزستان با هماهنگی تعزیرات و استانداری استان ایجاد شد و با این اقدام، طی روز‌های آینده نظارت بر بازار دقیق‌تر و بهتر خواهد شد.

وی بیان کرد: بازرسان دستگاه‌های ناظر خوزستان در این مجتمع با دریافت گزارش‌های مردمی از تخلفات صنفی و بازرسی‌هایی که از اصناف و اتحادیه‌ها انجام می‌دهند، به صورت دقیق‌تر و منسجم‌تر بر بازار نظارت خواهند داشت.

روانبخش افزود: یکی از وظایف اداره کل صمت، تأمین و توزیع کالا و ایجاد تعادل در این بخش است که در خوزستان نیز بر فرآیند تامین و عرضه کالای اساسی به صورت مرتب، نظارت و بازرسی در حال انجام است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان ادامه داد: با همکاری سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، تامین کالای اساسی در بهترین حالت ممکن در حال انجام است و اولویت اول، موجودی کالا در بازار و اولویت دوم، عرضه کالا با قیمت مصوب است.

وی می‌گوید: روزانه و به صورت متناوب بر عرضه و تامین کالا نظارت می‌شود و در چند روز اخیر زنجیره‌های تولید کامل شده و قیمت‌ها مناسب بوده و صفوفی برای تامین کالا تشکیل نشده است.

روانبخش تصریح کرد: در خصوص نگهداشت کالا برای روز‌ها و ماه‌های آینده با بنکداران و واردکنندگان هماهنگی‌های لازم انجام شده و ترانزیت کالا به خوبی در حال انجام است.

وی پایداری در تامین و توزیع کالا را بسیار مهم دانست و افزود: به صورت روزانه تامین و توزیع کالا در شهر‌های مختلف در حال رصد است.

مدیرکل صمت خوزستان عنوان کرد: اکیپ‌هایی برای نظارت بر توزیع کالا در استان تعیین شده که روزانه بر نحوه عرضه و قیمت‌گذاری کالا نظارت دارند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید