۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۸:۰۱
کد خبر : 9750787
۱۳:۳۴

۱۴۰۴/۱۲/۲۲
امام جمعه تبریز:

مردم تبریز پشت سر رهبری تا به زانو درآمدن دشمن ایستاده است

مردم تبریز پشت سر رهبری تا به زانو درآمدن دشمن ایستاده است
تبریز- امام جمعه تبریز اظهارداشت: مردم تبریز پشت سر رهبری تا به زانو درآمدن دشمن ایستاده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام احمد مطهری اصل در خطبه های این هفته تبریز که همزمان با روز قدس بود، افزود: مردم عزیز پشتیبان نیروهای مسلح هستند و اعلام می کنند که رزمندگان بدانند آن ها در میدان و ما در خیابان هستیم و شعار اصلی ما نه سازش نه تسلیم است.

وی در ادامه به توصیه های رهبر انقلاب به مردم اشاره و بیان کرد: ایشان فرمودند؛ مردم کشور را رهبری کردند و این نکته مهمی است برای مردم که پای کار هستند.

حجت الاسلام مطهری اصل ادامه داد: ایشان  توجه به پروردگار و اهل بیت(ع) را لازمه همیشگی دانستند همچنان که امام راحل و امام شهید هم به آن ها تاکید داشتند.

وی تأکید کرد: رهبر انقلاب کمک به همدیگر را هم توصیه کردند که در کنار حضور میدانی به یاد نیازمندان باشید مبادا فراموش کنیم.

حجت الاسلام مطهری اصل افزود: نکته دیگری که رهبر انقلاب به آن تاکید کردند وحدت است که باید همچنان در کنار همدیگر باشید و دست به دست هم دهید همچنان که این روزها کنار هم هستید .

وی اضافه کرد: ایشان همچنین بهحفظ حضور موثر در میادین و خیابان ها تاکید کردند چراکه دشمن تصور می کند اگر در خانه هستیم واهمه داریم در حالی که هر زمان اقتضا کند در میدان و عرصه حضور داریم و این حضور عبادت است و اجر شما مساوی با مناجات شب و شب زنده داری است.

حجت الاسلام مطهری اصل در این راستا از جوانان و نوجوانان  خواست در صحنه باشند تا دشمن بداند که این مردم سازش پذیر نیستند.

وی در ادامه به سفارش رهبر انقلاب به رزمندگان اشاره و اظهار کرد: نکته دیگر رهبری سفارش به رزمندگان بود که دشمنان را چنان پشیمان کنید که دیگر از مخیله آن ها تجاوز به این کشور و مردم را از یاد ببرند.

امام جمعه تبریز گفت: نکته مهم امام رشید این بود تاکتیک بستن تنگه هرمز را تا جایی که لازم است ادامه دهید و نکات آسیب پذیر آن ها را مورد هدف قرار دهید و این نشان می دهد که هنوز جبهه های جدیدی داریم که به روی دشمن باز نکردیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید