۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۵۷
کد خبر : 9750859
۱۶:۱۹

۱۴۰۴/۱۲/۲۲
امام‌جمعه شهرستان بم:

قدس، مسئله اول اسلام است

حجت‌الاسلام دهقانی با تأکید بر اینکه قدس مسئله اول جهان اسلام و فتح آن نزدیک است، روز قدس را میعادگاه تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب و رهبری دانست.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان ،حجت‌الاسلام‌والمسلمین فرهاد دهقانی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته بم ضمن سفارش مردم و خود به رعایت تقوای الهی بیان داشت: روز قدس روز تجدید بیعت با امامین انقلاب اسلامی و رهبر انقلاب اسلامی است.

خطیب نمازجمعه بم بیان کرد: ان‌شاءالله فتح قدس بسیار نزدیک است مسئله قدس، مسئله اول اسلام است.

وی افزود: امروز کلام رهبر شهیدمان را سرلوحه خود قرار می‌دهیم و مسئله اول خود را قدس می‌دانیم. ان‌شاءالله به‌زودی برادران مجاهد فلسطینی، قدس را بازپس خواهند گرفت.

دهقانی ادامه داد: امروز ایران به تمام جهان نشان داد، آمریکا برای هیچ کشوری امنیت‌آفرین نیست. ایران ما نشان داد که ابرقدرت کیست و چه کسی می‌تواند معادلات را به هم بزند و به حکام خام منطقه نشان داد که حضور آمریکا برای امنیت آنها نیست.

دهقانی در پایان خطبه دوم گفت:امروز دشمن در تنگه هرمز فلج شده است. رزمندگان اسلام حقارتی بزرگ بر پیشانی دشمنان اسلام و کشور نشانده‌اند. حضور ما در خیابان‌ها مهم است و نباید این سنگر را خالی کرد. امروز اگر حضور شما مردم تضعیف شود آسیب‌های بدی می‌بینیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید