به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج حمیدیه مردم ولایتمدار حمیدیه با حضور بی نظیر و بی توجهی به تمام تهدیدات دشمنان انقلاب در میدان حاضر شدند تا نشان دهند تا آخرین لحظه پای انقلاب و کشور خواهند ایستاد.
روز قدس یادگار امام خمینی (ره) و امام شهید (ره) است و ملت رشید ایران و امت اسلام و آزادی خواهان جهان همواره آن را گرامی داشته اند و حضور دشمن شکن خود را به نمایش گذارده اند، اما قدس امسال متفاوت است؛ زیرا مصادف با یک مقطع مهم و پیچ تاریخی در ایران، منطقه و جهان و همزمان با جنگ سرنوشت ساز رمضان است.
ملت شجاع و رشید ایران همه ماه رمضان امسال را به قدس مبدل ساخت، اما لازم است روز قدس امسال به میدان وسیع و بزرگ تاریخی تبدیل شود.
بی گمان این حضور یکپارچه و دلیرانه ملت بزرگ ما با عنایت الهی کانون بنیادی و منبع جوشان قدرت ملت و اقتدار ملی و اسلامی در جهان معاصر است و بیاری خداوند و با توجهات حضرت ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، و به برکت خون های پاک شهیدان تداوم خواهد داشت ان شاء الله.
خبرنگار خبرگزاری بسیج خوزستان، حمیدیه عبدالجلیل حیدری
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|