
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حمیده درشته ضمن مهم برشمردن سنگفرش این مسیر گفت: خیابان شریعتی جنوبی یکی از قدیمی ترین و در عین حال پرترددترین معابر شهری تبریز است که بدلیل واقع شدن مراکز تجاری متعدد، همه روزه میزبان شهروندان تبریزی است.
وی افزود: در راستای ساماندهی این معبر پرتردد شهری، شهرداری منطقه ۸ با آغاز سال نو، پروژه سنگفرش خیابان شریعتی جنوبی حدفاصل چهارراه شریعتی تا چهارراه ۱۷شهریور را به طول ۱۰۰۰ متر و عرض ۱۶ متر اجرائی خواهد کرد تا با سنگفرش کردن این مسیر گردشگر پذیر، بر زیبایی های خیابان شریعتی بیافزاید.
شهردار منطقه ۸ در ادامه به سیاستهای پیاده محور سازی منطقه تاریخی فرهنگی شهر اشاره کرده و بر توسعه زیرساختهای شهر پیاده محور و آرام سازی معابر در هسته مرکزی شهر تاکید کرد.
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|