۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۸:۴۵
کد خبر : 9751270
۱۲:۱۳

۱۴۰۴/۱۲/۲۵

حجت الاسلام پولادی: صبوری ما در برابر دشمنان و برهم زدن آرامش کشور بی‌جواب نمی‌ماند

حجت الاسلام پولادی: صبوری ما در برابر دشمنان و برهم زدن آرامش کشور بی‌جواب نمی‌ماند
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان با اشاره به وقایع تاریخی، تأکید کرد که صبوری ملت ایران در برابر دشمنان بی‌جواب نخواهد ماند و تجربیات گذشته تضمین‌کننده آینده است.

حجت الاسلام موسی پولادی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان، در مراسم تشییع سردار شهید علی رستمی در روستای رودزرد، تسلیت را به خانواده‌های شهدایی که عزیزانشان توسط رذل‌ترین موجودات عالم شهید شده‌اند، اعلام کرد.

او در ادامه به اهمیت جنگ اراده‌ها اشاره کرد و گفت: امروز جنگ، جنگ اراده‌هاست و آنچه در این جنگ نقش اساسی را ایفا می‌کند، روایت‌گری و جنگ شناختی و ادراکی است.

حجت الاسلام پولادی در ادامه بر طمع صهیونیست‌ها برای القای ناامیدی به مردم، به‌ویژه نسل جوان، تاکید کرد و افزود: تمام تلاش آن‌ها بر این است که نشان دهند این جنگ افروزی چیز جدیدی است و کار ایران تمام است و ما پیروز میدان هستیم.

او همچنین به هجمه‌های نظامی، قتل‌عام‌ها و تجزیه‌طلبی‌هایی که از سوی دشمنان برنامه‌ریزی شده اشاره کرد و گفت: اگر امروز برای حمله نظامی آمده‌اند یا مردم را قتل عام می‌کنند و تجزیه‌طلبی به میدان آمده و منافقین در کنار آن‌ها به دنبال بر هم زدن آرامش مردم هستند، باید بدانیم که همه این اقدامات در راستای تضعیف ایران انجام شده است.

حجت الاسلام پولادی تصریح کرد: تمام تلاش‌های دشمنان برای تجزیه ایران امتحان شده و اتفاقات امروز برابر با یک دهم رویدادهای دهه ۶۰ هم نیست، ولی نظام قبلاً این‌ها را تجربه کرده است و به لطف خداوند با قدرت تمامی این چالش‌ها را پشت سر خواهد گذاشت.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان، در پیامی به وقایع اخیر و احزاب معاند داخلی اشاره کرد و گفت: تفاله پهلوی در دی ماه مردم را تشویق کردند که مساجد و قرآن را به آتش بکشند اما رضا پهلوی پدر بزرگ او نیز به مسجد گوهر شاد بی‌احترامی کرد و تاکنون هیچ کار جدیدی نکرده‌اند.

او همچنین عنوان کرد: از همین تریبون به این افراد اعلام می‌کنیم که اراده خدا بر آن است که ملت ایران پرچم را به دست امام زمان خواهد داد و وقتی خداوند اراده کند، کن فیکون است. کسانی که در اراده خداوند هستند، خداوند نیز یاری‌شان می‌کند.

حجت الاسلام پولادی با اشاره به تاریخ گفت: زمانی که رزم‌ناو و هواپیماهای سوخت‌رسان را به میدان آوردند و استکبار جهانی گفت یا تسلیم می‌شوید یا شما را می‌کشیم، دقیقا همان اتفاقی بود که پیش‌تر در واقعه کربلا رخ داد و امام شهید ما نیز گفت که «هیهات من ذله.»

او به تلاش‌های دشمنان در سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: فرمانده آنها در جنگ خلیج فارس به میدان آمد و گفت تا زمانی که در ایران ولایت فقیه وجود دارد، کاری از پیش نخواهیم برد و باید ولایت فقیه در ایران شکسته شود. آن‌ها طی سال‌های اخیر تلاش‌های زیادی در این جهت کردند، اما ولایت امر الهی است که از سوی پیامبر و امامان به ولی فقیه منتقل شده است.

حجت الاسلام پولادی به وضعیت امروز دنیا اشاره کرد و گفت: امروز بیش از ۱۵ روز تمام دنیای کفر علیه ما آمده‌اند. اگر ترامپ صادق است و می‌گوید تمام دارایی‌های ایران را نابود کرده، پس چرا ناوهایشان باز نمی‌گردند؟ امروز تنگه هرمز و تمام غرب آسیا در اختیار ملت ایران قرار دارد.

او همچنین اعلام کرد: ما لباس سیاه بر تن نخواهیم کرد بلکه لباس رزم بر تن می‌کنیم، علی‌رغم اینکه دشمن بسیاری از کودکان ما را شهید کرده است. ما کشوری با تمدن و بزرگ هستیم و از بزرگ نیز بزرگی برمی‌آید.

او در ادامه اضافه کرد: در برابر اقدامات کشورهای منطقه که نام و نشانی تا ۱۰۰ سال قبل نداشتند، ما تحمل کردیم و صبوری پیشه داشتیم. آن زمانی که امام را تبعید می‌کردند، ما نیز صبوری کردیم و حتی در زمان جنگ علی‌رغم حمایت کشورهای منطقه از صدام، صبوری کردیم، نه اینکه ناتوان بودیم، بلکه صبوری کردیم.

حجت الاسلام پولادی در پایان پیام خود گفت: امروز روز صبوری نیست و به شما از طرف نیروهای مسلح می‌گوییم از امروز به بعد هر کجا پرچم رژیم صهیونیستی و آمریکا را دیدیم، آتش می‌زنیم. اگر کشورهای همسایه می‌خواهند که امینت داشته باشند و تجارت کنند و آسیبی نبینند، هر چه سریع‌تر سربازان آمریکایی و اسرائیلی را اخراج کنند و ما نیز از این اصل کوتاه نخواهیم آمد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید