۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۱۳
کد خبر : 9751627
۱۹:۴۹

۱۴۰۴/۱۲/۲۷

اجرای طرح محب در خوزستان

اجرای طرح محب در خوزستان
رئیس اداره فوریت‌های اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد بهزیستی خوزستان، از ارائه بیش از یک هزار خدمت داوطلبانه سلامت روان در ۱۳ شهرستان استان طی سومین جنگ تحمیلی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، صادق خجسته با اشاره به نقش مؤثر داوطلبان همیار سلامت روان در شرایط بحرانی سومین جنگ تحمیلی اظهار داشت:در قالب طرح تخصصی «محب»، بیش از ۵۷ تسهیلگر داوطلب در قالب ۳۴ گروه همیار (۳ تا ۷ نفره) در سطح جامعه فعالیت دارند.

وی بیان کرد:این افراد دوره‌دیده، توجیه‌شده و ساختارمند بوده و تحت نظارت مراکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی، به ارائه خدمات روانی و اجتماعی در مناطق آسیب‌دیده می‌پردازند.

رئیس اداره فوریت‌های اجتماعی  بهزیستی استان خوزستان  افزود: تا تاریخ ۲۶ اسفند ۱۴۰۴، این طرح در ۱۳ شهرستان از جمله آبادان، اهواز، اندیمشک، خرمشهر، باغملک، شوش، شوشتر، رامشیر، رامهرمز، ماهشهر، مسجدسلیمان و هندیجان به‌صورت دوره‌ای اجرا شده است.

خجسته بیان کرد: تاکنون بیش از ۱۰۰۰ خدمت داوطلبانه توسط این گروه‌ها ارائه شده که شامل:مشاوره فردی و گروهی، کنترل اضطراب در کودکان، آموزش تاب‌آوری و مدیریت استرس، حل مسئله، حمایت‌های روانی، توزیع بسته‌های اهدایی خیرین و انتشار بروشور و پوستر‌های آموزشی در بستر چاپی و مجازی بوده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید