قزوین ـ بسیج، تنگستان همواره در طول تاریخ ضربات هولناکی به استعمار غرب و انگلیس زده است حتی در دورانی که حکومت مرکزی ایران دچار ضعف و اضمحلال بود رییسعلی دلواری به همراه سربداران دیار تنگستان علیه استعمار پیر انگلیس قیام کرد و بوشهر به عنوان نماد ضد استعماری در تاریخ ایران ثبت شد.
میراث رییسعلی دلواری برای مردمان ایران زمین و بوشهر به یادگار مانده است. در عصر امپراطوری های مخوف اتم خلیج فارس هرگاه تکیه به مردم بوشهر، بندرعباس و خوزستان داشته است امنیت و اقتدار ایران حکم فرما بوده است هرگاه تکیه به شاهان دست نشانده کرده بحرین، زرکوه و آریانا به یغما رفت و چالش جدی برای خاک وطن حادث شد.
در سال ۱۳۴۱ کودکی چشم به جهان گشود از دیار رییسعلی دلواری کسی فکر نمی کرد روزگاری مرد قدرتمند صحنه نبرد باشد و در قامت یک رییسعلی بزرگ ظاهر شود. او نیروی دریایی سپاه را در مدت هشت سال فرماندهی تبدیل به قدرتمندترین نیروی دریایی دنیا کرد و ارتش تروریستی آمریکا با همه لجستیک سنگین و لبه تکنولوژی نتوانست تنگه هرمز را باز کند.
سردار تنگسیری با نبوغ مثال زدنی خود در امر فرماندهی نیروی دریایی سپاه پاسداران فناوری های نوین بومی را متعارف با جغرافیای منطقه به کار گرفت. در دهه شصت سردار تنگسیری آرزوی تسلط ایران بر تنگه هرمز را بیان می کند و بیش از ۴۷ سال طرح و برنامه را به نتیجه رساند و در نهایت به آرزوی دیرینه اش رسید و پایان موفقیت آمیز اقتدار ایران در خلیج فارس را با فرمان خود اجرا و پس از آن به نادر مهدوی و رییسعلی دلواری پیوست. سردار تنگسیری را می توان امپراطور دریا نمونه بارز ایستادگی همه ملت ایران در برابر استعمار و استکبار جهانی در تاریخ این سرزمین است.
در تاریخ ایران فرماندهان و بزرگان فراوانی در عرصه دریا داشتیم اما سردار تنگسیری را می توان قهرمان بلامنازع دریا شناخت و قصه این مرد بزرگ را باید برای فرزندان ایران زمین از گهواره تا گور نقل کرد تا بدانند برای ماندن ایران چه مردانی به خاک افتادع اند.
انتهای پیام/۱۰۰۲/