۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
09:27
کد خبر : 9752620
۱۶:۳۸

۱۴۰۵/۰۱/۱۴
نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان:

پیروزی نهایی نزدیک است

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با تأکید بر اینکه پیروزی نهایی نزدیک است، گفت: ملت ایران با تکیه بر ایمان و وحدت، این مرحله را با سربلندی پشت سر خواهد گذاشت.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن علیدادی‌سلیمانی ظهر امروز در خطبه اول نماز جمعه با توصیه خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: نجات و سرافرازی در قیامت از آنِ کسانی است که تقوا را در همه ابعاد زندگی خود رعایت می‌کنند.

نماینده ولی ‌فقیه در استان کرمان با اشاره به آموزه‌های قرآن کریم افزود: بر اساس سنت‌های الهی، انسان‌ها هم به‌صورت فردی و هم به‌صورت جمعی در معرض امتحان و ابتلا قرار دارند و این روند از آغاز تکلیف تا پایان عمر ادامه دارد.

امام‌جمعه کرمان با بیان تفاوت امتحان الهی با آزمون‌های دنیوی تصریح کرد: خداوند که به همه امور آگاه است، انسان را برای شکوفایی استعدادها و رشد ظرفیت‌های درونی مورد آزمایش قرار می‌دهد.

وی با اشاره به نمونه‌های تاریخی و قرآنی خاطرنشان کرد: انبیای الهی همچون حضرت ابراهیم(ع)، حضرت موسی(ع) و پیامبر اسلام(ص) در معرض آزمون‌های سخت قرار گرفتند و اقوامی مانند قوم نوح و صالح نیز امتحانات الهی را تجربه کردند.

علیدادی‌سلیمانی ادامه داد: در صحنه‌هایی مانند جنگ احزاب، برخی در آزمون الهی سربلند و برخی مردود شدند و این نشان‌دهنده استمرار سنت امتحان در شرایط مختلف است.

سختی‌ها زمینه‌ساز رشد انسان است

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با تأکید بر تنوع ابزارهای امتحان گفت: گاهی انسان‌ها با مال، مقام و فرزند و گاهی در میدان‌های دشواری همچون جنگ مورد آزمایش قرار می‌گیرند.

امام‌جمعه کرمان با اشاره به وعده الهی در شرایط دفاعی بیان کرد: در برابر تجاوز دشمن، خداوند ضمن اجازه جهاد، وعده نصرت و یاری نیز داده است و این وعده در طول تاریخ، از جمله در دوران دفاع مقدس، تحقق یافته است.

وی با استناد به بیانات امیرالمؤمنین علی(ع) افزود: سختی‌ها زمینه‌ساز رشد انسان است و هرچه آزمون دشوارتر باشد، عزت و جایگاه انسان بالاتر خواهد بود.

علیدادی‌سلیمانی تأکید کرد: امروز نیز جامعه در یک آزمون مهم قرار دارد و با توکل به خداوند می‌توان از این مرحله با سربلندی عبور کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان در خطبه دوم، با توصیه مجدد به رعایت تقوای الهی و تبریک روز ملی فناوری هسته‌ای به ملت ایران و دانشمندان این عرصه، اظهار کرد: تحولات اخیر به‌روشنی نشان داد که تقابل با جمهوری اسلامی ایران، ریشه‌ای عمیق و ماهیتی فراتر از بهانه‌های ظاهری دارد.

شاهد شکل‌گیری ۲ جبهه‌ کاملاً متمایز در عرصه جهانی هستیم

امام‌جمعه کرمان با بیان اینکه امروز شاهد شکل‌گیری دو جبهه کاملاً متمایز در عرصه جهانی هستیم، تصریح کرد: در یک سو، جبهه حق متشکل از رهبری نظام جمهوری اسلامی، نیروهای مسلح مقتدر، دولت فعال و مردم بصیر و مقاوم ایران به همراه جبهه گسترده مقاومت در منطقه قرار دارد و در سوی دیگر، استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی با همه ظرفیت‌های خود صف‌آرایی کرده‌اند.

وی با اشاره به عملکرد جبهه مقابل افزود: با وجود بسیج امکانات گسترده، دشمن در تحقق اهداف خود در میدان‌های نظامی و حتی در عرصه‌های اجتماعی و مردمی با ناکامی مواجه شده است و نشانه‌های این ناکامی به‌وضوح قابل مشاهده است.

علیدادی‌سلیمانی ادامه داد: آنچه امروز بیش از گذشته اهمیت یافته، تغییر راهبرد دشمن از تقابل مستقیم به جنگ ترکیبی، به‌ویژه جنگ روانی و رسانه‌ای است؛ به‌گونه‌ای که تلاش می‌کند با انتشار اخبار نادرست، القای ناامیدی و ایجاد شکاف در میان مسئولان و مردم، اهداف خود را محقق سازد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با هشدار نسبت به این رویکرد گفت: دشمن پس از ناکامی در میدان و مأیوس شدن از حضور مردم در صحنه، تمرکز خود را بر ایجاد تفرقه در عرصه سیاست قرار داده است و می‌کوشد با دامن زدن به اختلاف‌نظرها، انسجام داخلی را تضعیف کند.

امام‌جمعه کرمان با تأکید بر لزوم هوشیاری مسئولان و مردم خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی، حفظ انسجام و همدلی در چهار عرصه «میدان»، «مردم»، «سیاست» و «جبهه مقاومت» از اهمیت راهبردی برخوردار است و هرگونه غفلت در این زمینه می‌تواند هزینه‌هایی به دنبال داشته باشد.

جهان در آستانه شکل‌گیری نظمی جدید قرار دارد

وی با اشاره به تحولات بین‌المللی تصریح کرد: نشانه‌های تضعیف جبهه مقابل، از جمله بروز اختلافات در میان کشورهای هم‌پیمان و کاهش همراهی برخی دولت‌ها با سیاست‌های استکباری، حاکی از تغییر موازنه قدرت در سطح جهانی است.

علیدادی‌سلیمانی افزود: امروز جهان در آستانه شکل‌گیری نظمی جدید قرار دارد و جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یک قدرت اثرگذار، جایگاه ویژه‌ای در این معادلات پیدا کرده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با تمجید از حضور مردم در صحنه‌های مختلف گفت: حضور آگاهانه و مستمر مردم در عرصه‌های اجتماعی و حمایت از ارزش‌های انقلاب، جلوه‌ای از پشتیبانی مردمی است که نقش تعیین‌کننده‌ای در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن داشته است.

امام‌جمعه کرمان همچنین با اشاره به مجاهدت‌های نیروهای مقاومت در منطقه اظهار داشت: همگرایی جبهه مقاومت در کشورهای مختلف، نشان‌دهنده عمق راهبردی این جبهه و افزایش قدرت بازدارندگی آن در برابر تهدیدات دشمنان است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: مجموعه این تحولات بیانگر آن است که جبهه حق در مسیر پیشرفت قرار دارد و دشمنان، علیرغم تلاش‌های گسترده، به اهداف خود دست نیافته‌اند.

پیروزی نهایی نزدیک است

علیدادی‌سلیمانی در پایان با تأکید بر نزدیک بودن پیروزی نهایی اظهار کرد: ملت ایران در یکی از مهم‌ترین مقاطع تاریخی خود قرار دارد و با اتکا به ایمان، بصیرت، مقاومت و وحدت، این مرحله را نیز با سربلندی پشت سر خواهد گذاشت و نویدبخش آینده‌ای روشن برای جهان اسلام خواهد بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان در خاتمه با دعا برای پیروزی رزمندگان اسلام، سلامتی رهبر انقلاب، علو درجات شهدا و تعجیل در فرج حضرت ولی‌عصر(عج)، از خداوند متعال خواست تا ملت ایران را در مسیر عزت و اقتدار ثابت‌قدم بدارد.

 

منبع: راه آرمان 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید