۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
01:24
کد خبر : 9752646
۲۰:۴۸

۱۴۰۵/۰۱/۱۴

ایران با وحدت و اقتدار مسیر آینده را می‌سازد

امام‌جمعه شهرستان زهک گفت: وحدت ملی کلید عبور از چالش‌ها و مقابله با توطئه‌های دشمنان است و ایران قوی با همبستگی در برابر فشارهای اقتصادی و جنگ رسانه‌ای پیروز میدان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زاهدان،حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حیدرعلی راشکی ضمن دعوت مردم به تقوای الهی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بیان کرد: ایران ثابت کرده کشوری صلح طلب بوده و هیچگاه به هیچ کشوری تجاوز نکرده است اما از آن طرف ملت ایران، ملتی بسیار وطن پرست است ملتی که مدافع وطن و وطن را بعنوان ناموس می‌داند و یکی از اشتباهاتی که آمریکا انجام حمله به خاک ایران بود رژیم نامشروع صهیونیستی خیلی تلاش کرد که ار رئیس‌جمهوری که می‌آید به طریقی به ایران حمله بکند چون رژیم غاصب صهیونیستی می‌دانست که مهمترین خطر برای او در منطقه ایران قوی است.

وی افزود: رژیم صهیونیستی پس از سال‌ها توانست رئیس‌جمهور قمار باز آمریکا توانست قانع کند برای اشتباه بزرگ آن هم حمله به ایران بزرگ آن‌ها صحنه‌های ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه را دیدن گمان کردند اکثریت قاتل ایران اینها هستند کسانی که مخالف این نظام و جمهوری اسلامی هستند و با خیال اینکه چند ضربه به ایران بزنند می‌توانند حکومت ایران اسلامی را سرنگون بکنند، آن‌ها در ابتدای جنگ ضربه‌های اساسی زدند که شهادت رهبر شهیدمان کم مصیبتی نبود از دست دادن بزرگان مملکت و فرماندهان ما مصیبت بزرگی بود اما این‌ها باعث نمی‌شود که ما از اهدافمان دست برداریم اتفاقا هم اتفاقات ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه که قشر خاکستری بودند که اکنون دیدند که این آزادی نیست چرا که بسیاری از خودشان کشته شد و خیلی از این افراد متنبه شدند و در میدان حضور پیدا کردند.

راشکی خاطرنشان کرد: این جنگ باعث شد مردم خودشان را بیشتر بشناسند و اکنون مردم میدان دار خیابان‌ها شدند و نیروهای مسلح در میانه میدان بودند لذا دشمن متوجه شد نمی‌تواند چرا که محور مقاومت در بسیاری از کشورهای لبنان، یمن و.. در کف میدان آمدند و بسیاری از پایگاه‌هایشان تعطیل شد درواقع ایران هرکشوری خاک خود را در اختیار دشمن ما قرار بدهد آن محدود محدوده جنگی برای ما محسوب می‌شود.

وی در ادامه عنوان کرد: ایران یکی از ابتکاراتی که داشت این بود که جنگ نظامی را تبدیل به جنگ اقتصادی و جنگ انرژی کرد، تنگه هرمز یکی از اهرم‌های بود که هیچگاه ایران از آن استفاده نمی‌کرد چرا که اگر قبل از جنگ استفاده می‌کرد خیلی از کشورهای دنیا ایران را باعث و بانی اتفاقات می‌دانستند اما اکنون ایران برای دفاع از خود این کار را انجام داده است و مقصر آمریکا دانستند و معادله جنگ تغییر خواهد کرد چرا که ایران تصمیم گیرنده تنگه هرمز است.

امام‌جمعه زهک تصریح کرد: آینده جنگ را ایران مشخص می‌کند دشمن برای اینکه بتواند مؤثر باشد روی اختلاف ما خیلی حساب باز کرده بود حتی جنگ رسانه‌ای و با عملیات روانی بتواند در میان مردم اختلافاتی به‌وجود بیاورد بای پد مراقب باشیم الحمدالله مردم هم پایه کار هستند و اجازه نمیدهند پشت ولایت فقیه هستند و تا هر موقع ایشان صلاح بدانند ما هستیم و خسته نمی‌شویم و برای این اتحاد تلاش می‌کنیم.

وی در ادامه با توجه به شعار سال و فرمایشات مقام معظم رهبری، تشریح کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی ما باید توانمتد شویم وابستگی‌مان را از دیگر کشورها رها کنیم، ما در رأس موشکی در تمامی موارد خودکفا شده بودیم و حتی همان ۳ درصد هم نباید وابسته باشیم و خودکفا باشیم و این اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت و امنیت ملی بای اتفاق بیوفتد، مراقب باشیم تا دست دشمن رو شود برمبنای وحدت امنیت کامل داشته باشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید