۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
22:10
کد خبر : 9752736
۱۵:۲۲

۱۴۰۵/۰۱/۱۵

کاشت نهال به نیابت از رهبر در روز طبیعت، نمادی از تجدید حیات و امید

فرمانده حوزه مقاومت بسیج نرجس خاتون گفت: رهبر شهید انقلاب همواره بر اهمیت توجه به مسائل زیست‌محیطی و لزوم درختکاری تأکید داشته‌اند و این اقدام، تجلی کوچکی از این توجه و دغدغه همیشگی ایشان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زاهدان، محدثه حق نظری فرمانده حوزه مقاومت بسیج نرجس خاتون گفت:همزمان با فرارسیدن روز طبیعت،کاشت نهال به نیابت از رهبر شهید انقلاب توسط بسیجیان پایگاه سوره برگزار شد.

وی افزود: این اقدام با هدف ترویج فرهنگ درختکاری، اهمیت حفاظت از محیط زیست و تجدید پیمان صورت گرفت و نهال‌هایی به یاد و احترام رهبر معظم انقلاب کاشته شد تا در گذر زمان، شاهد رشد و بالندگی آن‌ها باشیم.

حق نظری اذعان داشت: روز طبیعت، فرصتی مغتنم است تا به نیابت از رهبر شهید انقلاب، نهالی را به خاک بسپاریم. این اقدام، فراتر از یک عمل صرفاً نمادین، پیامی عمیق از امید، تجدید حیات و مسئولیت‌پذیری در قبال میراث گران‌بهای طبیعی کشورمان را به همراه دارد. 

هم‌چنین گفت:درختان، ریه‌های زمین و نماد استقامت و بالندگی هستند و کاشت هر نهال، سرمایه‌گذاری برای آینده‌ای سبزتر و سالم‌تر برای نسل‌های آتی است. ما وظیفه داریم در کنار توجه به پیشرفت‌های مادی، به حفاظت از محیط زیست که امانتی الهی است، اهتمام ورزیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید