به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج ایذه:این مراسم معنوی که با هدف خونخواهی امام شهید و حمایت از آرمانهای انقلاب برگزار شد، با استقبال کمنظیر اقشار مختلف مردم روبرو گردید. شرکتکنندگان در این راهپیمایی خودجوش، با در دست داشتن پلاکاردها و تصاویر رهبری، بار دیگر بر تبعیت خود از ولایت فقیه تاکید کردند.
این اجتماع که با رمز مقدس «یا امام حسن (ع)» مزین شده بود، یاد و خاطره شهدای والامقام به ویژه شهید مدافع حرم، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی خلیلی را گرامی داشت. مردم شهیدپرور ایذه با اهدای این حرکت عظیم به پیشگاه آن شهید والامقام، بر ادامه راه شهدای مقاومت تاکید کردند.
گفتنی است مردم ایذه در طول تاریخ انقلاب همواره پیشگام در عرصههای مختلف بوده و اینبار نیز با حضور حماسی خود، بار دیگر دشمنی خود با استکبار جهانی و حمایت قاطع خود از نظام اسلامی را به نمایش گذاشتند.