۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۷:۳۵
کد خبر : 9752966
۱۳:۴۸

۱۴۰۵/۰۱/۱۷

همبستگی نیرو‌های مسلح و مردم انقلابی خوزستان دژی مستحکم در برابر دشمن

همبستگی نیرو‌های مسلح و مردم انقلابی خوزستان دژی مستحکم در برابر دشمن
استاندار خوزستان گفت:همبستگی میان نیرو‌های مسلح مقتدر و مردم انقلابی،خوزستان را به دژی مستحکم در برابر هرگونه تهدید تبدیل کرده است، این اتحاد، سدی نفوذناپذیر درمقابل دشمنان ایجاد کرده که عبور از آن غیرممکن است.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان،  سید محمدرضا موالی زاده در جریان بازدید از مناطق مرزی و جزیره مینو با تاکید بر آمادگی کامل نیرو‌های مسلح و تداوم زندگی عادی مردم در مرز‌های جنوبی بیان کرد: خوزستان دژی مستحکم در برابر دشمن و همبستگی مردم و نیرو‌های دفاعی عامل اصلی اقتدار و امنیت است.

وی گفت: امروز شاهد آمادگی کامل نیرو‌های مسلح و برقراری آرامش و زندگی عادی مردم در مناطق مرزی هستیم که این خود نشان‌دهنده اقتدار نظام جمهوری اسلامی است.

استاندار خوزستان با اشاره به حضور پرشور نیرو‌های داوطلب در کنار رزمندگان تصریح کرد: مشاهده نیرو‌های داوطلبی که از مشاغل مختلف برای دفاع از کیان کشور آموزش دیده و در کنار نیرو‌های ورزیده مستقر شدند، پیامی جز یکپارچگی ملت ایران ندارد. در جغرافیای مقاومت ما، هیچ فاصله‌ای میان قشر‌های مختلف مردم و نیرو‌های دفاعی وجود ندارد.

موالی‌زاده با محکوم کردن اقدامات رژیم صهیونیستی و آمریکا خاطرنشان کرد: با تکیه بر همین روحیه انسجام و اقتدار، یقین داریم که ملت بزرگ ایران در این مصاف تاریخی علیه نیرو‌های اهریمنی و پلید، پیروز نهایی میدان خواهد بود و دشمنان جنایتکار بار دیگر طعم شکست را خواهند چشید.

طی چند روز اخیر شهرستان‌های آبادان و خرمشهر و جزیره مینو و مرز شلمچه مورد اصابت پرتابه‌های دشمن قرار گرفتند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید