
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، در این آیین که با حضور علی ابرازه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و معاونین و روسای بیمارستان ها و همچنین جامعه سلامت و دانشجویان برگزار شد، ۲۰۰ نهال در لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب و به یاد رهبر شهید انقلاب، سرداران، فرماندهان شهید و شهدای والامقام استان قم و شهدای مدافع سلامت در جنگ تحمیلی رژیم صهیونی _ آمریکایی، کاشته شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در این مراسم، با تاکید بر اهمیت توسعه فضای سبز و تلاش همه در این زمینه گفت: مجموعه پردیس دانشگاه علوم پزشکی قم یکی از فضاهایی است که باید در توسعه آن کوشید و به همین منظور کاشت نهال در این مجموعه انجام شده است.
وی افزود: جامعه سلامت استان قم در لبیک به فرمان مقام معظم رهبری و به تبعیت از رهبر شهید انقلاب، در امر کاشت نهال و توسعه فضای سبز اقدام کرده و می کوشند تا در این زمینه گام های اساسی برداشته شود.
شایان ذکر است در ادامه این مراسم، جامعه سلامت استان قم، حمله متجاوزانه صهیونیستی آمریکایی به خاک کشورمان را محکوم کرده شعارهای الله اکبر، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و... سر دادند.
انتهای پیام/
یادداشت
یادداشت؛
یادداشت خبرنگار/خاک جانسپرده؛