۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۶:۴۱
کد خبر : 9753133
۱۴:۲۸

۱۴۰۵/۰۱/۱۸
هشدار قائم‌ مقام تعزیرات به اخلالگران بازار؛

با افرادی که بازار را به سمت ناآرامی سوق دهند، قاطعانه برخورد می کنیم

با افرادی که بازار را به سمت ناآرامی سوق دهند، قاطعانه برخورد می کنیم
عباس ذاقلی با تأکید بر برخورد با متخلفان گفت: با افرادی که قصد دارند بازار را به سمت ناآرامی سوق دهند، قاطعانه برخورد می کنیم و آمارها نیز نشان می‌دهد بازار تحت کنترل است و مشکل خاصی وجود ندارد.

قزوین- به گزارش بسیج، عباس ذاقلی در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین گفت: تعزیرات حکومتی در انجام مأموریت‌های خود نیازمند همراهی همه مسئولان است و خوشبختانه این هم‌افزایی در استان قزوین به‌خوبی شکل گرفته است.

وی با تأکید بر برخورد با متخلفان افزود: با افرادی که قصد دارند بازار را به سمت ناآرامی سوق دهند، قاطعانه برخورد می کنیم و آمارها نیز نشان می‌دهد بازار تحت کنترل است و مشکل خاصی وجود ندارد.

قائم‌مقام سازمان تعزیرات حکومتی با قدردانی از همراهی مردم و مسئولان خاطرنشان کرد: از اقشار جامعه، مدیران تا مردم در سطح خیابان که با متانت شرایط را مدیریت می‌کنند، باید تقدیر کرد.

ذاقلی گفت: مدیریت موفق بازار در شرایط بحرانی، ریشه در فرهنگ و همبستگی مردم ایران دارد و امروز هیچ نقصانی در فعالیت اصناف و روند بازار دیده نمی‌شود.

وی گفت: تجربه کشور در عبور از جنگ‌های گذشته نشان داده، حتی در شرایط سخت نیز اجرای قوانین و امور اداری متوقف نشده و این نشان‌دهنده صلابت و انسجام ملی است.

در این مراسم از خدمات علیرضا حسن‌پور، مدیرکل پیشین تعزیرات حکومتی استان قزوین تجلیل و سلیمان رزاقی به عنوان مدیرکل جدید این اداره کل منصوب شد.

 

   انتهای پیام/۱۰۱۰


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید