۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
09:34
کد خبر : 9753263
۱۴:۲۱

۱۴۰۵/۰۱/۱۹

انقلاب اسلامی، قلعه‌ای بر پایهٔ وحدت و ایثار

مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان، رسول صفرزایی، پنج سنت کلیدی انقلاب اسلامی ؛ وحدت، مقاومت، بسیج، بیداری اسلامی و فرهنگ ایثار را محور تحلیل قدرت پایدار انقلاب اعلام کرد و تأکید کرد: وحدت ملی، ایثار و شهادت، و حضور جمعی مردم، اصلی‌ترین سپر در برابر توطئه‌ های دشمن هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زاهدان؛ رسول صفرزایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان گفت : هیچ‌کس نیست بخواهد به انقلاب اسلامی صدمه بزند؛ این تنها یک رویا و خواب است که با رسوایی و شکست مفتضحانه از اینجا خواهد رفت. انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی و ایران عزیز ما، بهتر از گذشته خواهد درخشید.

وی ادامه داد: این انقلاب چرا این‌قدر قدرتمند است؟ چون حضرت امام خمینی (ره)، سنت‌ های پیامبران الهی و ائمه اطهار (ع) را احیا کردند. از این رو، وحدت به عنوان یکی از ارکان پیروزی انقلاب یه حبل‌الله جمیع تبدیل شد. آیهٔ «و اعتصموا بحبل الله جميعاً»، همراه با اخوت و برادری اسلامی، میان تمام سلایق سیاسی و مذاهب ایجاد شد.

صفرزایی با اشاره به سال امسال، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در شعار سال، به وحدت ملی اشاره کردند کاملاً درست و بسیار مهم. وحدت ماست که مانع شده تا دشمن هیچ‌ گاه نتوانسته به انقلاب یا کشور ما صدمهٔ جدی وارد کند.

وی دربارهٔ سنت دیگر انقلاب ؛ مقاومت ، گفت: پس از پیروزی ؛ جنگ تحمیلی، تهاجم فرهنگی، تحریک گروهک‌ ها و تسلیح منافقین، همه علیه ما بودند. اما اسلام حقیقی، روز به روز تقویت‌ تر می‌ شود و این را در غزه، لبنان، عراق و یمن مشاهده کردیم.

در پایان، صفرزایی بر فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کرد و گفت: این فرهنگ، جایی در دنیا ندارد. ما از شهادت نمی‌ترسیم ، همان‌ طور که دشمن از مرگ می‌ ترسد. در این استان، دویست و سیزده دانش‌ آموز و هشتاد و یک معلم شهید داریم. هر مدرسه می‌تواند به نام یک شهید نام‌گذاری شود؛ هر کلاس، می‌تواند محفل انس با قرآن باشد. پتانسیل آموزش و پرورش، بی‌ نظیر است و باید در خدمت دفاع از انقلاب باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید