۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
12:43
کد خبر : 9753431
۱۵:۴۵

۱۴۰۵/۰۱/۲۰

نجات ۲ کارگر از زیر آوار در پل قاری تبریز 

تبریز- بعد از ظهر امروز یک باب ساختمان در حال باز سازی دچار ریزش و دو نفر از کارگران مصدوم و کارگر دیگر دچار مصدومیت شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، رضا جان فشان نوبری مدیر عامل سازمان آتش نشانی تبریز با اعلام وقوع این حادثه گفت: بعد از ظهر امروز به دنبال گزارش وقوع این حادثه بن سازمان آتش نشانی تبریز ، تیمی از گروه آوار و امداد نجات به محل حادثه اعزام و اقدام به بررسی و امداد رسانی کردند.

وی در تشریح عملیات امدادی این حادثه افزود: 

کارگران این ساختمان به هنگام انجام عملیات عمرانی و بازسازی این ساختمان ،بر اثر ریزش آوار در زیر آوار محبوس بودند که دو نفر از کارگران با تلاش آتش نشانان از زیر آوار زنده به بیرون منتقل شد و متاسفانه یکی از کارگران نیز جان باخته بود که فوت وی نیز توسط عوامل اورژانس در محل تأیید شد .

جان فشان نوبری با اشاره به اهمیت رعایت اصول ایمنی در چنین کارگاه های ساختمانی اضافه کرد: 

مسئولان چنین کارگاه های ساختمانی موارد ایمنی را به دقت رعایت و عوامل حادثه آفرین را پیش بینی و اقدامات پیشگیرانه را به انجام رسانند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید