
رضا علینسب امروز ۲۰ فروردین در حاشیه بازدید از بخشهای مختلف شهرستان شادگان که بر اثر بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب دچار آبگرفتگی شده بود، اظهار کرد: بررسی کارشناسی برای تعیین علت آبگرفتگی سطح شهر از جمله مناطق عباس آباد، ام الچرید، کارخانه یخ سازی بنی اسد، چهارراه فاطمیه و چند نقطه دیگر در پی بارندگی روز ششم فروردین آغاز شده است.
وی افزود: با توجه به خسارات وارده به منازل مسکونی و زیرساختهای شهری، این موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است.
علینسب گفت: با وجود تشکیل پرونده قضایی با توجه به گزارشهای رسیده، تیم کارشناسی تشکیل و مأمور به تعیین علتهای اصلی حادثه شدهاند.
وی بیان کرد: چنانچه بر اساس گزارش کارشناسی، قصور یا تقصیری از سوی اشخاص حقیقی یا حقوقی احراز شود، برابر قانون با آنها برخورد خواهد شد.