
قزوین_ به گزارش بسیج، مراسم بزرگداشت شهید دانشآموز مهیار زنگانه، از شهدای جنگ رمضان، صبح امروز با حضورامامجمعه آبیک، معاون پرورشی اداره کل آموزشوپرورش استان، دکتر صالحی معاون سیاسی،امنیتی فرمانداری، مهندس وزیری نژاد شهردار، اعضای شورای شهر و جمعی از مدیران شهرستان آبیک، خانواده این شهید و جمعی از دانشآموزان در محل مدرسه شهید بیک پور برگزار شد.
دراین مراسم سعیدوزیرینژاد شهردارآبیک تاکید کرد: نام این شهیدان باید برجسته شود تا جهانیان بدانند این نوجوانان بیگناه، تنها به جرم دفاع از میهن و اسلام به شهادت رسیدند؛ همچون واقعه عاشورا که حقانیت مظلومان را به تاریخ نشان داد.
وی افزود: رسالت ما در برابر شهدا اعلام حمایت و حرکت در مسیر شهداست و امروز آمدیم بیعت کنیم با شهدا که قدر خون شما را می دانیم و راه شما را ادامه می دهیم.
وزیری نژادبا گرامیداشت یاد شهدای دانش آموزدر این جنگ، عنوان کرد: باید نام این شهید دانش آموز برجسته شود و به دنیا نشان دهیم که این دانش آموز به کدام گناه کشته شده، باید مانند عاشورا این واقعیت نشان داده شود.
در این مراسم بزرگداشت، لوح ایثار به مادر شهید مهیار زنگانه اهدا گردید.
همچنین غرفههایی با محورهای روشنگری انرژی هستهای، دستاوردهای علمی و شهیدان حوزه هستهای توسطدانش اموزان مدارس نمونه دولتی سوره و الزهرا در حاشیه این یادواره برپا شده بود.
انتهای پیام/۱۰۱۰