۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۳:۳۴
کد خبر : 9754248
۱۵:۲۶

۱۴۰۵/۰۱/۲۶

معاون وزیر ورزش و جوانان: ۲۰۰ شهید ورزشکار و ۲۱۱ مکان ورزشی تخریب‌شده در جنگ رمضان +فیلم

معاون وزیر ورزش و جوانان: ۲۰۰ شهید ورزشکار و ۲۱۱ مکان ورزشی تخریب‌شده در جنگ رمضان +فیلم
معاون وزیر ورزش و جوانان با اعلام اینکه از آغاز حملات تاکنون ۲۱۱ مکان ورزشی بین ۵ تا ۱۰۰ درصد آسیب دیده و ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی به طور کامل از بین رفته است، گفت: آمار شهدای ورزشکار حرفه‌ای کشور نیز به نزدیک ۲۰۰ نفر رسیده و وزارت ورزش دیدار با خانواده همه شهدای فعال در این حوزه را در دستور کار قرار داده است.

سید غنی نظری شامگاه سه‌شنبه با حضور در تجمع شب‌های اقتدار مردم گرمسار، در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج، بیان کرد: وزارت ورزش و جوانان از ابتدای روزهای جنگ همگام با مردم حضور فعالی در صحنه داشته و نزدیک به 500 موکب در سراسر کشور برپا شده است.

وی افزود: در کنار این اقدامات، مراکز مشاوره رایگان نیز برای ارایه خدمات به مردم فعال هستند و در حوزه ورزش نیز فعالیت‌ها به صورت مستمر ادامه دارد.

تعداد بازدید : 3
کد ویدیو

تداوم فعالیت لیگ‌ها و فدراسیون‌ها

وی گفت: درباره لیگ‌ها هیچ‌گونه دستوری مبنی بر توقف صادر نشده و با هماهنگی احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، فدراسیون‌ها برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری رقابت‌ها را انجام داده‌اند.

معاون پارلمانی و امور استان‌های وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: در حال حاضر 54 فدراسیون ورزشی کشور به صورت مستمر فعالیت دارند و برنامه‌های حوزه ورزش و جوانان در سطح استان‌ها، فدراسیون‌ها و هیات‌ها تعطیل نشده است، هرچند ممکن است به دلیل شرایط جنگی تغییراتی در روند اجرا ایجاد شده باشد.

آسیب به 211 مکان ورزشی در حملات دشمن

وی گفت: در پی حملات دشمن به اماکن غیرنظامی، مراکز ورزشی نیز مورد هدف قرار گرفتند، در حالی که این مراکز هیچ‌گونه کاربری نظامی ندارند.

نظری افزود: در این حملات، 211 مکان ورزشی دچار آسیب شدند که میزان خسارت در آن‌ها از پنج درصد تا 100 درصد متغیر است و در این میان، ورزشگاه 12 هزار نفری آزادی به طور کامل دچار خسارت شده است.

آغاز بازسازی اماکن ورزشی آسیب‌دیده

وی تاکید کرد: بر اساس دستور وزیر ورزش و جوانان، از همان روزهای ابتدایی کمیته بازسازی تشکیل و اقدامات اولیه برای بازسازی اماکن ورزشی آغاز شد تا این مراکز با کیفیتی بهتر و به‌روزتر به چرخه ورزش کشور بازگردند.

معاون وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: برخی از اماکن که آسیب کمتری دیده بودند، به سرعت تعمیر و به بهره‌برداری رسیده‌اند و در اختیار ورزشکاران قرار گرفته‌اند، اما برای بازسازی کامل سایر مجموعه‌ها نیاز به تامین اعتبار و طی مراحل قانونی وجود دارد.

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود مجلس شورای اسلامی با تخصیص اعتبارات بیشتر، وزارت ورزش را در بازسازی این اماکن یاری کند تا همه ورزشگاه‌های آسیب‌دیده به چرخه فعالیت بازگردند.

200 شهید ورزشکار و تکریم خانواده‌ها

نظری با اشاره به شهدای حوزه ورزش افزود: آمار شهدای ورزشکار کشور نزدیک به 200 نفر است که شامل ورزشکاران دارای فعالیت حرفه‌ای و بیمه‌شده در فدراسیون پزشکی ورزشی می‌شود.

معاون پارلمانی و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: علاوه بر این، شهدایی نیز هستند که فعالیت حرفه‌ای ثبت‌شده نداشته‌اند، اما در حوزه ورزش حضور داشته‌اند و وزارت ورزش بر اساس دستور وزیر، خود را مکلف به دیدار با خانواده‌های آنان می‌داند.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید