۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۲۱:۴۶
کد خبر : 9754561
۱۲:۳۹

۱۴۰۵/۰۱/۲۹

ابتکار فرهنگی ـ آموزشی مدارس دامغان در ایام آموزش مجازی

ابتکار فرهنگی ـ آموزشی مدارس دامغان در ایام آموزش مجازی
موکب‌های علمی فرهنگی در مساجد شهرستان دامغان برای رفع اشکال درسی دانش‌آموزان برپا شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج؛

در شرایط آموزش مجازی، دو مدرسه دامغان با اقدامی خودجوش، موکب‌های علمی فرهنگی را در مساجد برای بررسی نمونه‌سؤالات و رفع اشکال دروس پایه برپا کردند.

 در پی غیرحضوری بودن مدارس، برخی مدارس شهرستان دامغان با ابتکاری ارزشمند، موکب‌های علمی فرهنگی را در مساجد محلات برپا کردند.

 در این اقدام خلاقانه که با هماهنگی معاونت آموزشی  مدیریت آموزش و پرورش انجام شد، دانش‌آموزان با حضور در فضای مسجد، ضمن بررسی نمونه‌سؤالات امتحانی، اشکالات درسی خود را با همراهی دبیران برطرف کردند.

 این برنامه با هدف تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان، ایجاد دسترسی عادلانه به آموزش و بهره‌گیری از ظرفیت مساجد محلات اجرا شد و مورد استقبال دانش‌آموزان و خانواده‌ها قرار گرفت.

 این حرکت خودجوش، جلوه‌ای از مسئولیت‌پذیری مدارس دامغان در استمرار فرآیند تعلیم و تربیت حتی در شرایط آموزش غیرحضوری است.

 

خبرنگار_سیده فریبا شاهچراغ 


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید