۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۲۱:۴۶
کد خبر : 9754780
۰۶:۰۷

۱۴۰۵/۰۱/۳۰
مسئول هییت میثاق باشهدای شهرستان هندیجان

استمرار تجمعات حماسی مردم شهرستان بندر هندیجان

استمرار تجمعات حماسی مردم شهرستان بندر هندیجان
تجمع مردم غیور شهرستان بندر هندیجان در جوار شهدای گمنام و استمرار حضور میدانی با لبیک به امر رهبر معظم انقلاب اسلامی با اتحاد و همبستگی ادامه دارد.

محمدحسین عنانات مسئول هییت میثاق با شهدای شهرستان هندیجان درگفتگو باخبرنگار خبرگزاری بسیج در هندیجان اظهارداشت: آغاز دهه کرامت وولادت حضرت فاطمه معصومه (س) مبارک باشد و با نصرت الهی ملت قهرمان ایران پیروز میدان هستند.

 

 وی افزود:مردم هندیجان دراین شب‌های حماسی با استمرار تجمعات مشت محکمی بر دهان دشمن زدند و محکم و استوار از کشور و انقلاب با پیروی از نهضت کربلا دفاع می‌کنند.

 

 عنانات تاکید نمود: با ایمان و اعتقاد به خداوند متعال، محور مقاومت پیروز میدان هستند و مردم در کنار نیرو‌های مسلح ثابت کردن که دشمن را شکست دادند.

 

 مسئول هییت میثاق با شهدای هندیجان گفت:دهه نودی‌ها در تجمعات حضوری باشکوه دارند و پرچم به دست با شور و اشتیاق در کنار خانواده‌های خود فریاد‌های الله اکبر سر می‌دهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید