
سرهنگ پاسدار حسن صنعتکاران فرمانده سپاه امام سجاد(ع)، از حضور گسترده مردم و بسیجیان این استان در این آیین باشکوه خبر داد.
وی ضمن تبریک فرا رسیدن دهه کرامت و میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و حضرت امام رضا (ع)، اظهار داشت: «انشاءالله مردم عزیز، ولایتمدار و انقلابی استان هرمزگان روز چهارشنبه در همایش بزرگ اقتدارجان فدایان امام رضایی در تمام شهرستانها، بهویژه با محوریت مرکز استان در شهرستان بندرعباس، حضور پرشوری خواهند داشت.»
سرهنگ پاسدار صنعتکاران افزود: «در این مراسم، بسیجیان بهصورت سازمانیافته و در قالب اقشار مختلف بسیج، همراه با اقشار مردمی، حضور خواهند داشت تا جلوهای از وحدت، ایمان و وفاداری خود را به امام رضا (ع) و ارزشهای انقلاب اسلامی به نمایش بگذارند.»
وی همچنین بیان کرد: «در این همایش، برنامههای متنوعی از جمله نمایشهای رزمی، رژه خودرویی، رژه موتورسواران و دوچرخهسواران برگزار خواهد شد و شرکتکنندگان اقتدار و آمادگی خود را به جهانیان نشان خواهند داد.»
یادداشت
یادداشت؛
یادداشت خبرنگار/خاک جانسپرده؛