۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۲۱:۱۵
کد خبر : 9757216
۱۲:۵۸

۱۴۰۵/۰۲/۱۳
حجت الاسلام آزاد در جمع پاسداران وابسته غرب استان در گنبد:

وحدت لازمه پیروزی بر دشمن و اتحاد مقدس نیز عامل یأس آنهاست

حجت‌الاسلام والمسلمین آزاد ؛ مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا استان گلستان در جمع پاسداران وابسته غرب استان در شهرستان گنبدکاووس گفت:در جهانی که جمهوری اسلامی ایران با وجود دشمنی کشورهای مستکبر مظلومانه و مقتدر تنها در جنگ روی پای خود ایستاده است و دشمنان قوی خود را به سوی شکست کشانده دیگر در وجود پیکر با عظمت کشور جای به جان هم افتادن نیست و حالا وحدت لازمه پیروزی بر دشمن و اتحاد مقدس نیز عامل یأس آنهاست.

حجت‌الاسلام والمسلمین آزاد ؛ مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا استان گلستان در جمع پاسداران وابسته غرب استان در شهرستان گنبدکاووس گفت:ما اگر به درون نگاه کنیم مشکلاتی قابل احصاء است که باید برطرف هم بشود اما از نگاه بیرونی جمهوری اسلامی ایران در طول چهل و هفت سال با وجود تمام تحریم ها با قدرت روی پای خود ایستاده است.

وی افزود: جوانی که در آلمان زندگی می کرد را پرسیدم که اگر تحریم های ظالمانه چهل ساله بر آلمان وارد می شد چقدر دوام می آورد که پاسخ داد من در کشور آلمان با اطلاع می دانم که کشور در دوهفته از هم خواهد پاشید لذا کارنامه حاکمیتی جمهوری اسلامی دارای رتبه بالایی است ولی با ترسیم گام دوم انقلاب در بیانیه قائد شهید باید از سختی ها عبور کرد ، ضعف های اقتصادی و اجتماعی را به سرعت برطرف کرد و به سمت قله حرکت کرد. 

حجت الاسلام آزاد با بیان اینکه در نگاه بیرونی جمهوری اسلامی در ۶۰ روز تنها با مدیریت یک تنگه هرمز توانسته دنیا را با فشار روبرو کند و نشان دهد که چطور ایران قوی توانسته زیر بار صد برابر این فشارها مسیر پیشرفت خود را طی کند تصریح کرد: مجاهدت های رزمندگان و ایثارگران و استقامت و مبعوث شدن مردم شریف جمهوری اسلامی در تهاجم شدید رسانه های مستکبران عالم با الطاف الهی سبب شده تا این موفقیت ها را کسب کنیم. این رتبه های بالا در علمی ، ورزشی ، نظامی ، پزشکی و... نشان می‌دهد که باید خیلی جانفدایی ها را بزرگ دید که مجاهدت شما ها مستقیماً موثر در رسیدن به سوی قله است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا در پایان تاکید کرد: در جهانی که جمهوری اسلامی ایران با وجود دشمنی کشورهای مستکبر مظلومانه و مقتدر تنها در جنگ روی پای خود ایستاده است و دشمنان قوی خود را به سوی شکست کشانده دیگر در وجود پیکر با عظمت کشور جای به جان هم افتادن نیست و حالا وحدت لازمه پیروزی بر دشمن و اتحاد مقدس نیز عامل یأس آنهاست.

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید