
به گزارش خبرگزاری بسیج سپاه شهرستان ایرانشهر،به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی و گرامیداشت هفته معلم سرهنگ پاسدار محمد قورزایی فرمانده محترم سپاه شهرستان ایرانشهر، به همراه جمعی از مسئولان با حجتالاسلام والمسلمین حاج عیسی بزمانی، امام جمعه معزز ایرانشهر دیدار و گفتگو کردند.
حجت الاسلام والمسلمین علی عبدالهی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان ایرانشهر گفت:هفته ی معلم و هفته ی تجلیل از مقام شامخ علم و دانش و معرفت و بصیرت وادای حق اساتید معظم و هفته ی عقیدتی ،سیاسی در سپاه و بسیج را گرامی می داریم وخدمت شما تبریک عرض می کنم.
وی افزود: هفته عقیدتی و سیاسی بهترین فرصت است تا مبانی اعتقادی ،بصیرتی و انقلابی خود بازخوانی وباتقویت روحیه دینی و سیاسی درمسیرخدمت به جامعه و انقلاب اسلامی گام های مؤثرتری برداریم.
وی بیان کرد:شهدابافداکاری وایثار نشان دادند که عشق به وطن وپرودگار بلند مرتبه بالاتر از هرچیزی است و معلمان عزیز مابایدشیوه وسیره شهدا رابه نسل های آینده انتقال دهند.
وی تصریح کرد: نقش مهم معلمان در جامعه وتکریم و بزرگداشت آنهارایکی از زمینه های مهم توسعه و پیشرفت جامعه دانست.
در پایان از هادیان سیاسی و مربیان عقیدتی سیاسی و معلمان نمونه بسیجی تقدیر بعمل آمد.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان