۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
04:41
کد خبر : 9757262
۱۶:۴۴

۱۴۰۵/۰۲/۱۳
سرمربی هندبال مردان مقاومت شهرداری تبریز:

برای تقدیم جام قهرمانی به خانواده های شهدا، همدل هستیم

تبریز- سرمربی هندبال مردان مقاومت شهرداری تبریز گفت: برای تقدیم جام قهرمانی به خانواده های شهدا، همدل هستیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، مجید حیدرپناه با اعلام خبر افزود: در مرحله رفت مسابقات لیگ یک، نتایج خوبی کسب کردیم و موفق شدیم در جایگاه دوم قرار بگیریم، لیکن به علت تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان، مسابقات لیگ به مدت طولانی متوقف شد.

وی ادامه داد: در این مدت، بازیکنان با تمرینات انفرادی آمادگی خودشان را حفظ کرده‌اند و در چند روز گذشته نیز تمرینات گروهی را شروع کرده‌ایم تا با بیشترین میزان آمادگی، نیم فصل دوم را آغاز کنیم.

سرمربی تیم هندبال مقاومت شهرداری تبریز بر لزوم حفظ انگیزه بالا در تیمش تاکید کرد و ابراز داشت: در شرایط فعلی باید تمام تلاش خود را به کار گیریم تا بتوانیم با نتایج عالی در نیم فصل دوم ضمن کسب افتخار برای باشگاه، آن را به خانواده شهدای گرانقدر جنگ رمضان خصوصا شهدای ورزشکار تقدیم کنیم.

حیدرپناه اضافه کرد: روز چهارشنبه برای آغاز دور برگشت مسابقات راهی کرمان هستیم تا انشاءالله با قدرت نیم فصل دوم را آغاز کرده و در پایان مسابقات، دست پر به تبریز برگردیم.

وی در پایان درخصوص نفرات مصدوم و محروم نیز گفت: خوشبختانه بازیکن محرومی نداریم اما متاسفانه دروازه‌بان اصلی به همراه دو بازیکن دیگر به علت پارگی رباط و شکستگی مچ نمی‌توانند تیم را همراهی کنند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید