۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
01:27
کد خبر : 9757407
۰۹:۲۳

۱۴۰۵/۰۲/۱۴

توزیع ۲۰۰پرس غذا در تجمعات مردمی

گروه جهادی شهید سعید صالحیان با پشتیبانی بسیجیان حوزه شهیده سونادشتی ۲۰۰ پرس غذای گرم را در اجتماعات مردمی زاهدان توزیع کرد.

مریم غفران فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهیده سونادشتی در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج زاهدان اظهار داشت: به منظور گسترش فرهنگ خدمت‌رسانی و تقویت روحیه همبستگی اجتماعی بسیجیان این حوزه با همکاری گروه جهادی شهید سعید صالحیان اقدام به توزیع ۲۰۰ پرس غذای گرم در بین اجتماعات مردمی زاهدان کردند.  

وی با اشاره به تأکید بر ترویج فعالیت‌های داوطلبانه و جهادی افزود: هدف از اجرای این طرح ایجاد فضای صمیمیت و تعامل اجتماعی میان مردم و بسیج در چارچوب برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی حوزه بوده است.  

غفران با بیان اینکه گروه‌های جهادی در مسیر خدمت‌رسانی همواره حضوری فعال دارند عنوان کرد: گروه جهادی شهید سعید صالحیان از ابتدای آغاز فعالیت خود طرح‌های متعدد فرهنگی و پشتیبانی را در سطح شهر اجرا کرده و این اقدام ادامه همان مسیر جهادی است.  

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید