۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۶:۴۶
کد خبر : 9757421
۱۰:۰۴

۱۴۰۵/۰۲/۱۴
بسیج سازندگی تبلور مشارکت و خدمت:

کلاس‌هایی برای جبران، در روزهای سخت؛ همدلی سرخ‌رود برای آینده دانش‌آموزان

کلاس‌هایی برای جبران، در روزهای سخت؛ همدلی سرخ‌رود برای آینده دانش‌آموزان
در پی شرایط ناشی از جنگ تحمیلی سوم، کلاس‌های جبرانی ویژه دانش‌آموزان پایه سوم با مشارکت نهادهای آموزشی و مردمی در سرخ‌رود برگزار شد تا وقفه‌های تحصیلی جبران شود و امید به آینده در دل دانش‌آموزان زنده بماند.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، در پی شرایط ناشی از جنگ تحمیلی سوم، کلاس‌های جبرانی ویژه دانش‌آموزان پایه سوم با مشارکت نهادهای آموزشی و مردمی در سرخ‌رود برگزار شد تا وقفه‌های تحصیلی جبران شود و امید به آینده در دل دانش‌آموزان زنده بماند.

این برنامه با همکاری مدرسه شهید شیرویه سرخ‌رود، گروه جهادی پایگاه شهید خاکپور، حوزه حضرت موسی(ع) و هیئت امنای مسجد موسی بن جعفر(ع) شهرستان محمودآباد اجرا شد. هدف از برگزاری این کلاس‌ها، کاهش عقب‌ماندگی تحصیلی دانش‌آموزان در شرایط خاص کشور و تقویت بنیه علمی آنان عنوان شده است.

برگزارکنندگان این طرح با تأکید بر اهمیت استمرار آموزش حتی در شرایط بحرانی، تلاش کرده‌اند تا با ایجاد فضایی آموزشی و حمایتی، مسیر یادگیری دانش‌آموزان را هموار کرده و نقش مؤثری در حفظ کیفیت تحصیل ایفا کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید