۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۲۱:۳۳
کد خبر : 9757668
۱۱:۲۹

۱۴۰۵/۰۲/۱۵

افزایش دبی خروجی سد بالارود از امروز ۱۵ اردیبهشت

افزایش دبی خروجی سد بالارود از امروز ۱۵ اردیبهشت
فرمانداری اندیمشک اعلام کرد به‌منظور مدیریت مخزن سد، دبی خروجی سد بالارود از صبح سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، فرمانداری اندیمشک اعلام کرد: به اطلاع شهروندان، کشاورزان، دامداران و گردشگران می‌رساند بر اساس برنامه‌ریزی و به‌منظور مدیریت مخزن سد، دبی خروجی سد بالارود از صبح روز سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ افزایش خواهد یافت.

این افزایش دبی می‌تواند موجب بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه، افزایش سرعت جریان و تغییر شرایط ایمنی در محدوده پایین‌دست شود؛ لذا اکیداً توصیه می‌شود کشاورزان نسبت به جمع‌آوری پمپ‌های آب، موتورها، ادوات کشاورزی و هرگونه تجهیزات مستقر در بستر و حاشیه رودخانه اقدام کنند.

همچنین دامداران از نزدیک کردن دام‌ها به بستر رودخانه خودداری کنند. گردشگران و ساکنان محلی از ورود به حاشیه رودخانه، برپایی چادر، شنا یا توقف در مسیر جریان آب پرهیز کنند و والدین نسبت به حفاظت از کودکان در اطراف رودخانه هوشیار باشند.

افراد در صورت مشاهده تغییرات غیرعادی در جریان آب، فوراً محل را ترک کنند. این اقدام برای حفظ ایمنی عمومی و مدیریت صحیح منابع آب انجام می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید