به گزارش خبرگزاری بسیج از سرخه، در راستای بزرگداشت دهه کرامت برنامه های متنوعی به همت پایگاه مقاومت بسیج حضرت رقیه(س) سرخه با همکاری کانون الهادی(ع) در رده کودکان، نوجوانان و جوانان برگزار و با استقبال خوبی همراه بود.
خاتون ابراهیمی عضو شورای این پایگاه مقاومت در حاشیه برنامه های اجرایی ضمن تقدیر از مشارکت کودکان و نوجوانان در برنامه ها در گفتکو با خبرنگار ما اظهار کرد: باهدف گرامیداشت این ایام اجرای سرود توسط نوجوانان در کانون الهادی با حضور سرهنگ شیرعلی جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان برگزار و در پایان با اهدای هدایایی از دختران تجلیل شد.
او افزود: همچنین جلسه اعضای شورا حلقه شهید حسین صفا و شهید علیرضا کلامی جهت هماهنگی برنامه های اجرایی در کانون الهادی تشکیل و حول محورهای موردنظر گفتگو شد.
عضو شورای پایگاه مقاومت بسیج حضرت رقیه(س) سرخه با اشاره به حضور پرشور اعضای کانون در برنامه های شب های اقتدار در شهرستان گفت: اجرای سرود ملی جمهوری اسلامی ایران توسط متربیان حلقات شهیدان حسین صفا، علیرضا کلامی و محمد حسین فهمیده و قرائت دکلمه به یاد کودکان شهدای میناب از دیگر برنامه های اجرایی بوده است.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان