۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۴:۲۰
کد خبر : 9757971
۱۷:۰۷

۱۴۰۵/۰۲/۱۶

پویش «نذر کتاب» در هفته عقیدتی‌سیاسی در سراوان برگزار شد

پویش «نذر کتاب» در هفته عقیدتی‌سیاسی در سراوان برگزار شد
مسئول روابط عمومی سپاه شهرستان سراوان از اجرای پویش «نذر کتاب» به مناسبت هفته عقیدتی‌سیاسی خبر داد و گفت: در این پویش، کتاب‌های منتخب به شرکت‌کنندگان در تجمعات مردمی اهدا شد تا زمینه مطالعه و افزایش بصیرت فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سراوان  به مناسبت هفته عقیدتی‌سیاسی، پویش «نذر کتاب»  برگزار شد. در این پویش، کتاب‌های فرهنگی و سیاسی به اعضای شرکت‌کننده در تجمعات مردمی اهدا شد تا علاوه بر حضور در عرصه‌های اجتماعی، مطالعه و افزایش آگاهی دینی و سیاسی نیز تقویت شود.


سرگرد پاسدار ابراهیم صوفی مسئول روابط عمومی سپاه شهرستان سراوان در گفتگو با خبرنگار بسیج اظهار داشت: «اهدای کتاب‌ به شهروندان، گامی مؤثر در ترویج فرهنگ مطالعه و بصیرت‌افزایی اجتماعی است و تلاش داریم علاقه‌مندی به کتاب و دانش‌افزایی در میان اقشار مختلف مردم گسترش یابد.»


وی با اشاره به استقبال چشمگیر مردم از این پویش افزود: «شرکت‌کنندگان از دریافت کتاب‌های هدیه استقبال کردند و این اقدام موجب شد تا لحظاتی معنوی و فرهنگی در کنار تجمعات مردمی رقم بخورد.»


مسئول روابط عمومی سپاه سراوان در پایان خاطرنشان کرد: «پویش نذر کتاب، بخشی از فعالیت‌های فرهنگی و ترویجی سپاه در مسیر ارتقای آگاهی و بینش سیاسی و عقیدتی جامعه است و تلاش داریم این حرکت را در آینده با گستره‌ای وسیع‌تر ادامه دهیم.»


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید