۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
23:47
کد خبر : 9757997
۱۶:۵۱

۱۴۰۵/۰۲/۱۷
برگزار شد :

چهلمین روز شهادت سرلشکر پاسدار غلامرضا سلیمانی

شصت و ششمین شب از تجمعات مقاومت مردمی بهارستان همزمان با چهلم شهادت سرلشکر پاسدار غلامرضا سلیمانی با حضور حجت الاسلام و المسلمین رحمت اله صادقی ، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در استان اصفهان ، در میدان حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد .

چهلمین روز شهادت سرلشکر پاسدار غلامرضا سلیمانی

به گزارش خبرگزاری بسیج ناحیه امام حسین علیه السلام :

شصت و ششمین شب از تجمعات مقاومت مردمی شهر بهارستان همزمان با چهلم شهادت سرلشکر پاسدار غلامرضا سلیمانی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین رحمت اله صادقی، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در استان اصفهان در میدان حضرت ولیعصر (عج) برگزار گردید.

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین صادقی با بزرگداشت چهلم شهادت سرلشکر پاسدار غلامرضا سلیمانی، بر جایگاه والای این شهید بزرگوار در تاریخ معاصر تأکید کرد. وی با اشاره به اصالت و ریشه‌های بختیاری شهید سلیمانی، وی را مردی غیور و مخلص دانست که در تمامی استان‌های جنوب و غرب کشور، از جمله اصفهان، چهارمحال و بختیاری و خوزستان، اثرگذاری عمیقی داشت.

ایشان با یادآوری دوران فرماندهی بسیج مستضعفین در سپاه پاسداران، خاطرنشان کرد که شهید سلیمانی همواره در کنار مردم بود و نگاهی «خدمت‌گزارانه» داشت، به گونه‌ای که در دوران ریاست سازمان بسیج نیز همواره در میان مردم حضور داشت.

وی همچنین با پرداختن به جنبه‌های انسانی و اخلاقی زندگی این شهید، به ایثارگری و صبوری ایشان در دوران بیماری همسر و نقش ایشان به عنوان پدر و مادر برای فرزندانشان پس از فقدان همسر، اشاره کرد و این ویژگی‌های اخلاقی را از اوصاف بارز شخصیت رفتاری و معنوی این فرمانده بزرگ دانست.

وی در ادامه افزود:شهدای مدافعین حرم ما با دستان ناپاک داعشی‌های جنایتکار و خبیث و تکفیری‌های ظالم به شهادت رسیدند. 

بعضی از شهدای ما که به دست منافقین ترور شدند این‌ها هم نیابت از استکبار داشتند که عزیزان ما را به شهادت برسانند. 

اما ویژگی امام قائد شهید ما حضرت آیت الله سید علی حسینی خامنه‌ای (قدس سره) و شهدای دفاع مقدس دوم و سوم این است که این‌ها مستقیماً هم با دستور و هم با تجهیزات ، امکانات و بمب‌های استکبار جهانی با آمریکای خبیث به شهادت رسیدند و آرزوی امام ما و شهید سلیمانی همین بود. 

ما هم به این‌ها افتخار می‌کنیم اسلام به ما دستور داده است برای بعضی از افتخار آفرین‌های خود را با صدای بلند رسا و فریادهای بلند به همه دنیا بگویید که این عزیزان جز افتخارات ما هستند و اسلام به ما دستور داده است روزهایی که برای شما بزرگ هست را بزرگ جلوه دهید. 

ما به این ملت افتخار می‌کنیم ملتی که بیش از شصت و شش روز و شب مستمر زیر بمب‌ها ، باران‌ها و برف‌ها در میدان حضور پیدا کردند فرزندانشان شهید شدند اما میدان را رها نکردند

در پایان مراسم به مناسبت گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج از مربیان و هادیان سیاسی بسیج تقدیر و تشکر به عمل آمد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید