
سید محمدرضا موالیزاده روز چهارشنبه در مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت سردار دریابان علیرضا تنگسیری در گلزار شهدای آبادان اظهار کرد: شهادت یک امر تصادفی نیست، بلکه منتهیالیه مسیر پرافتخار جهاد فیسبیلالله است.
وی با اشاره به تفاوت نگاه مادی و الهی به مرگ و شهادت افزود: مرگ برای آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی پایان زندگی است، اما شهادت برای ما آغاز حیات طیبه و زندگی برین است.
استاندار خوزستان با بیان اینکه هیمنه آمریکا در هم شکسته شده و مقدمات نابودی رژیم صهیونیستی فراهم آمده است، تصریح کرد: قدرت بدون ایمان به توهم منجر میشود.
وی افزود: صدام قصد داشت تا سه روزه ایران را به زانو دربیاورد و همین توهم، او را به سوراخی ذلیلانه کشاند.
موالیزاده در بخش دیگری از سخنان خود با تمجید از رهبری فرزانه انقلاب خاطرنشان کرد: اگر فرد دیگری غیر از رهبر معظم انقلاب انتخاب شده بود، این مسیر با چنین اقتدار و صلابت ادامه پیدا نمیکرد.
وی افزود: امروز همه ارکان نظام و ملت در کنار یکدیگرند و امتداد مقاومت از ایران تا عراق، یمن، لبنان و حماس ادامه دارد و به فضل الهی بر دشمنان پیروز خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نماینده ولی فقیه در استان خوزستان در این مراسم حضور داشتند.
شهید دریابان پاسدار علیرضا تنگسیری پس از عمری مجاهدت و استقامت، هنگام ساماندهی و تقویت نیروها برای ایجاد سپر دفاعی در برابر حملات هوایی دشمن آمریکایی-صهیونیستی، به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مطهر او در گلزار شهدای آبادان آرام گرفت.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان