۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۴:۲۱
کد خبر : 9758112
۱۵:۵۱

۱۴۰۵/۰۲/۱۷
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالرضا علیه‌السلام:

دشمن شکست خورده در میدان به جنگ شناختی روآورده است

حجت‌الاسلام کمالی، گرانی‌های امروز جامعه را نقشه دشمنان‌ شکست خورده در میدان دانست و تصریح کرد: ملت ایران برای رسیدن به هدف نهایی که نابودی کفر و اسرائیل کودک‌کش است باید با هوشیاری با جنگ شناختی که دشمنان به راه انداخته مقابله کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام و المسلمین کمالی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالرضا علیه‌السلام خراسان جنوبی، در جمع فرماندهان گردان‌های امام حسین علیه‌السلام و محورهای عملیاتی قرارگاه عملیاتی شهید ناصری خراسان جنوبی با گرامیداشت یاد شهدا به ویژه رهبر شهید انقلاب اسلامی و استاد شهید مرتضی مطهری، اظهار داشت: این ایام با سالروز شهادت شهید استاد مرتضی مطهری و روز معلم مصادف است و به عنوان هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج نامگذاری شده است، استاد شهید مرتضی مطهری متفکری اسلام شناس بود که مبانی اندیشه ها و تفکرات التقاطی و نحله های پوچ فرهنگی و مبانی سکولاریسم و پلورالیسم، که در تقابل با اندیشه‌های ناب اسلام بود را بیان می کرد.

حجت‌الاسلام کمالی بیان کرد: تقابل جریان حق و باطل از زمان حضرت آدم وجود داشته است و امروز نیز ادامه دارد، دشمن امروز بدنبال حاکمیت بخشیدن جهالت مدرن است.

وی با بیان اینکه، در کنار جنگ سخت جنگ تحمیلی سوم همواره جنگ نرم و شناختی عمود حرکت آنها بوده است، گفت: فرعون امروز که آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی با سردمداری ترامپ قمارباز و نتانیاهوی کودک‌کش است بدنبال مهار جمهوری اسلامی در دنیا هستند و با راه‌انداختن جنگ ترکیبی، جنگ شناختی و جنگ نظامی تلاش دارند به اهداف شوم خود برسند.

حجت‌الاسلام کمالی ادامه داد: جنایت‌های امروز نتانیاهو و ترامپ چهره واقعی اسرائیل و آمریکا را به دنیا نشان داد که با خونریزی و نسل کشی بدنبال حاکمیت بر جهان و استثمار و چپاول ثروت و منابع کشورها هستند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالرضا علیه‌السلام با بیان اینکه جنگ امروز آمریکا و اسرائیل با ایران موجودیتی است، افزود: جبهه کفر(آمریکا و اسرائیل) معتقدند در این نبرد یا پیروز می‌شویم یا نابود خواهيم شد و بنابراین جنگ امروز بر ماندن و نابود شدن است.

وی تصریح کرد: بسیاری از نظریه پردازان آمریکا و اسرائیل با تحقیقات خود به این نتيجه رسیدند که نابودی اسرائیل و استکبار جهانی بدست ایران رقم خواهد خورد و نظم نوین جهانی با پرچمداری اسلام محقق خواهد شد بر همین اساس به مهار جریان اسلام در دنیا و قدرت ایران در منطقه رو آوردند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالرضا علیه‌السلام ادامه داد: تغییر رفتار و ساختار ایران و ملت ایران با راه‌اندازی جنگ ترکیبی و شناختی، قطع دسترسی ایران به اوراسیا با راه‌اندازی جنگ نظامی ۱۲ روزه و جنگ رمضان، تضعیف جایگاه تجاری و انرژی ایران و جلوگیری از فروش نفت ایران، کاهش نقش ژئوپلیتیکی ایران(ایران چهارراه انرژی دنیا است) از جمله اهداف و برنامه های آمریکا و اسرائیل برای مهارت قدرت ایران قوی و تبدیل کردن اسرائیل به هاب منطقه است.

حجت‌الاسلام کمالی با بیان اینکه به لطف خدا و جانفشانی رزمندگان اسلام و هوشیاری مردم و رهنمودهای امامین انقلاب ایران به خوبی این عرصه ها را مهار کرده، گفت: آمریکا و اسرائیل برای اعمال حاکمیت خود بر منطقه چند راهبرد را مدنظر گرفتند؛ تهدید به اقتدار زدایی با شهادت امام خامنه‌ای عزیز، تطمیع مردم از طریق جنگ روایت‌ها و گرفتار کردن مردم در تله های گفتمانی؛ لذا در جنگ ترکیبی و شناختی آنروز دشمنان باید هوشیار بود که فریب نخوریم چراکه جنگ شناختی عمود رسیدن به نقش‌های آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی برای حاکمیت اراده باطل آنهاست.

حجت‌الاسلام کمالی، گرانی‌های امروز جامعه را نقشه دشمنان‌ شکست خورده در میدان دانست و تصریح کرد: ملت ایران برای رسیدن به هدف نهایی که نابودی کفر و اسرائیل کودک‌کش است باید با هوشیاری با جنگ شناختی که دشمنان به راه انداخته مقابله کند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالرضا علیه‌السلام گفت: برای رساندن پرچم بدست امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه الشریف باید در تراز انقلاب اسلامی حرکت کنیم، لازمه حرکت در تراز انقلاب اسلامی فهم و شناخت صحیح جریان انقلابی و اندیشه‌های ناب امامین انقلاب اسلامی و متفکران بزرگی چون استاد علامه شهید مرتضی مطهری است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید