
مراسم تجلیل از معلمان نمونه و فرهنگیان بسیجی نمونه، برگزیدگان مسابقات علمی استانی و کشوری شهرستان خمیر با حضور فرماندار، ائمه جمعه ، جانشین ناحیه بسیج سپاه و جمعی از مسئولان شهرستان برگزار شد.
در این آیین، از معلمان نمونه وفرهنگیان بسیجی نمونه و فرهنگیانی که در مسابقات و رویدادهای علمی در سطح استان و کشور موفق به کسب رتبههای برتر شده بودند، تقدیر به عمل آمد.
فرماندار شهرستان خمیر در این مراسم با قدردانی از تلاشهای معلمان ، نقش فرهنگیان را در تربیت نسل آینده و ارتقای سطح علمی جامعه بسیار مهم دانست و بر حمایت از فعالیتهای آموزشی و علمی تأکید کرد.
همچنین ائمه جمعه و مسئولان حاضر، ضمن تبریک هفته معلم، از زحمات و خدمات ارزشمند فرهنگیان شهرستان تقدیر کردند.
در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر و تجلیل از معلمان نمونه و فرهنگیان بسیجی نمونه از تلاشها و افتخارات آنان قدردانی شد.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان