۳۱ / تير / ۱۴۰۵ - 22 July 2026
17:03
کد خبر : 9758523
۰۸:۰۶

۱۴۰۵/۰۲/۱۹

برگزاری کارگاه سوادرسانه ای ویژه ی بسیجیان به مناسبت هفته بسیج سازندگی 

کلاس سواد رسانه ای با محوریت جنگ شناختی ونقش رسانه در تحولات فکری جامعه به همت بسیجیان پایگاه مقاومت  بسیج  رضوانه در مسجد ابراهیم خلیل‌الله برگزار شد.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از سپاه شهرستان زاهدان،شیواسنجری ،فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهیده سندگل درگفتگو باخبرنگاربسیج گفت : مهم‌ترین میدان جنگ،ذهن و باور مردم است و اگر در این عرصه مسلح به دانش و بینش رسانه‌ای نباشیم دشمن به‌راحتی موفق به نفوذ در فکر و فرهنگ جامعه ی ما خواهد شد.

وی همچنین با تأکید بر ضرورت تربیت نسل آگاه و تحلیل‌گر در فضای مجازی افزود:نوجوانان باید بیاموزند که هر خبر یا تصویر را بدون بررسی منبع و هدف آن نپذیرند؛زیرا دشمن با بهره‌گیری از احساسات و هیجانات جوانان سعی در ایجاد ناامیدی و بی‌اعتمادی نسبت به ارزش‌ها و دستاوردهای نظام داشته باشد.

 وی با اشاره به تلاش دشمنان برای تحریف واقعیت‌ها از طریق رسانه‌های مجازی و شبکه‌های اجتماعی اظهار داشت:بسیج به‌عنوان مدرسه‌ی تربیت انسان‌های مؤمن و با بصیرت، با برگزاری چنین برنامه‌هایی درصدد است تا مرزهای آگاهی را در جامعه توسعه دهد و فرهنگ تحلیل و تفکر نقادانه را جایگزین پذیرش سطحی اطلاعات سازد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید