۰۸ / خرداد / ۱۴۰۵ - 29 May 2026
18:16
کد خبر : 9760724
۱۵:۲۲

۱۴۰۵/۰۲/۳۰

تولد سه هزار و ۳۵۷ نوزاد بروجردی در سال گذشته

در سال گذشته ۳۳۵۷ نوزاد در شهرستان بروجرد متولد شدند.

به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان از شهرستان بروجرد، هفته ملی جمعیت فرصتی ارزشمند برای توجه به اهمیت خانواده، فرزندآوری آگاهانه و نقش بی‌بدیل نسل جوان در آینده‌سازی کشور است.

جمعیت جوان زیرساخت بنیادین توسعه و امنیت آینده کشور است و کاهش نسل جوان مولد و پیری جمعیت می‌تواند تهدیدی راهبردی برای آینده کشور باشد. 

خانواده‌های دارای فرزند بیشتر از نشاط اجتماعی بالاتری برخوردارند و از انسجام خانوادگی و ارتباطات انسانی عمیق‌تری نیز بهره‌مند می‌باشند، و در مقابل کاهش تعداد فرزندان منجر به افزایش آسیب‌های اجتماعی از جمله طلاق و نیز کاهش نشاط جامعه می‌شود.

مقام معظم رهبری، سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در سخنرانی اخیر خود فرمودند که فرزندآوری و افزایش جمعیت، از مهمترین دغدغه‌های رهبر عظیم‌الشأن شهید انقلاب بود و همچنان هم از مهمترین مسائل راهبردی نظام قلمداد می‌شود.

امروزه با توجه به معضل جمعیتی یکی از موانع اجرای قانون جوانی جمعیت آمار بالای سقط جنین در کشور است، که طرح نفس تاکنون در سراسر کشور از سقط هزاران جنین جلوگیری کرده است و حالا هزاران جنین نجات یافته از سقط عمدی، در این جهان نفس می‌کشند.

سال گذشته ۳۳۵۷ نوزاد در شهرستان بروجرد متولد شدند

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجرد با اشاره به تعداد نوزادان متولد شده در سال گذشته این شهرستان بیان کرد: سه هزار و ۳۵۷ نوزاد در شهرستان بروجرد متولد شدند که نسبت به سال ۱۴۰۳ با کاهش ۴۰۳ تولد روبه‌رو بودیم.

دکتر محمد گرشاسبی با اشاره به آمار ازدواج در سال گذشته اضافه کرد: سال ۱۴۰۴ تعداد ۲ هزار و ۶۲ ازدواج در شهرستان بروجرد اتفاق افتاده که نسبت به سال ۱۴۰۳ تعداد ۲۱۴ مورد نیز کاهش داشته است.

تولد ۲۴ نوزاد بروجردی در راستای اجرای طرح نفس

مسئول بسیج جامعه پزشکی شهرستان بروجرد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج بروجرد بیان کرد: بسیج به معنای همکاری و همراهی به منظور رفع مشکلات کشور است که در همین راستا بسیج جامعه پزشکی به منطور حمایت از قانون جوانی‌ جمعیت طرح نفس را برای جلوگیری از سقط جنین عمدی در سراسر کشور اجرا می‌کند.

ایمان گودرزی با اشاره به آمار طرح نفس در شهرستان بروجرد اضافه کرد: تعداد مراجعین ۳۹ مورد بوده است که ۳۰ مورد از سقط جنین منصرف شدند، همچنین ۲۴ نوزاد نیز متولد شدند.

وی تصریح کرد: ۶ مادر باردار تحت حمایت هستند. اهدای بسته های حمایتی به خانواده های کم بضاعت ۳ بار در سال گذشته انجام شده است که شامل ارزاق خشک خانواده، بسته های نوزاد مانند پوشک، شیر خشک، شیشه شیر و.... بوده است. همچنین خدمات پزشکی، سونوگرافی، آزمایش، مشاوره تغذیه، ویزیت و... در شبکه بهداشت و بیمارستان ها بصورت رایگان به آنها ارائه داده می‌شود.

مسئول بسیج جامعه پزشکی شهرستان بروجرد خاطرنشان کرد: هفته گذشته نیز از فعالین در عرصه جوانی جمعیت شهرستان و مدیران دارای سه فرزند به بالا در شبکه بهداشت شهرستان بروجرد تجلیل شد. سقط جنین در واقع گرفتن جان یک انسان است، خوشبختانه در طرح نفس خدمات مشاوره‌ای ارائه می‌شود تا زوجین از سقط جنین منصرف شوند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید