۰۸ / خرداد / ۱۴۰۵ - 29 May 2026
18:16
کد خبر : 9762383
۲۲:۵۹

۱۴۰۵/۰۳/۰۷

رسانه‌ها در جنگ امروز بخش مهمی از میدان نبرد را بر دوش دارند

کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه در جنگ نرم و رسانه‌ای، روایت اول نقش تعیین‌کننده دارد،گفت:رسانه‌ها در جنگ امروز بخش مهمی از میدان نبرد را بر دوش دارند

رسانه‌ها در جنگ امروز بخش مهمی از میدان نبرد را بر دوش دارند

به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان ،حجت‌الاسلام میثم علی‌پناه شامگاه پنج‌شنبه با حضور در قرارگاه رسانه‌ای سردار شهید نائینی و با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به‌ویژه رهبر شهید و شهید رسانه، سردار شهید نائینی، از اهمیت رسانه ها دراین جنگ گفت و اظهار کرد: دیگر برای همه در عرصه جنگ، این موضوع واضح و روشن است که یک بخشی از این جنس بر دوش رسانه است.

کارشناس مذهبی با اشاره به نقش رسانه در جنگ نرم افزود: در بحث جنگ نرم و رسانه‌ای، نکته بسیار مهم این است که برنده آن کسی است که روایت اول را مطرح می‌کند. 

وی با تاکید به فعال کردن رسانه که بخش مهمی از رسانه است ،تصریح کرد:دشمن در برخی وقت‌ها سبقت می‌گیرد و باید سعی شود گزارش، خبر و روایت درست را به‌موقع و دقیق روایت کنیم.

حجت‌الاسلام علی‌پناه با بیان اینکه جوانان بخشی از وقت خود را در فضای مجازی می‌گذرانند، گفت: رسانه برای گرفتن تصمیم درست توسط جوانان آنها ، مراحل و فکر را راهبری می‌کند تا آن‌ها در سمت درست سوق یابند.

تقویت جبهه رسانه‌ای یک ضرورت راهبردی است 

وی از تغییر معادلات جنگ گفت و اظهار کرد:بخش عظیمی از کار جنگ به دست کسانی گذاشته شده که در عرصه رسانه فعالیت می‌کنند.

 

 کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه سید شهدای اهل قلم که الگوی رسانه‌ها است، گفت: رسانه های انقلابی امروز که نسل وفادار انقلاب هستند،این راه پرافتخار را طی می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه امروز تقویت جبهه رسانه‌ای یک ضرورت راهبردی است، گفت: در شرایطی که دشمن با بهره‌گیری از ابزارهای نوین ارتباطی تلاش می‌کند افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دهد، مسئولیت فعالان رسانه‌ای دوچندان شده و آنان باید با دقت، سرعت، صداقت و هوشمندی در میدان روایت حاضر باشند تا حقیقت وقایع از مسیر درست به جامعه منتقل شود.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید