۰۳ / تير / ۱۴۰۵ - 24 June 2026
05:47
کد خبر : 9764605
۰۹:۱۹

۱۴۰۵/۰۳/۲۰
حجت الاسلام دهقانی:

ریشه دشمنی آمریکا با ایران، استقلال و موقعیت راهبردی کشور است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت سپاه کهنوج گفت:ریشه دشمنی آمریکا با ایران، استقلال و موقعیت راهبردی کشور است؛ تحریم‌ها ابزار فشار بر دولت‌های مستقل است و حضور مردم در صحنه، توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کهنوج، حجت‌الاسلام دهقانی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه کهنوج در تجمع مردم شهرستان، با اشاره به دلایل تداوم دشمنی آمریکا و اسرائیل با ایران، اظهار کرد که این تقابل به مسائل مذهبی یا گروه‌های سیاسی داخلی مرتبط نیست، بلکه از استقلال‌طلبی ایران و جایگاه ژئوپلیتیک آن ناشی می‌شود.

وی با اشاره به ملی شدن صنعت نفت در دوران دکتر مصدق گفت آمریکا حتی در آن زمان نیز با استقلال اقتصادی ایران مخالفت کرد و اجازه نداد کشور مسیر مستقل خود را دنبال کند.

دهقانی تحریم‌های چند دهه اخیر را در راستای مقابله با استقلال ایران دانست و مدعی شد الگوی آمریکا در قبال کشور‌هایی مانند لیبی، ونزوئلا و اوکراین نیز مبتنی بر فشار بر دولت‌های مستقل بوده است.

وی نقش مردم را در حمایت از نیرو‌های مسلح و عبور از چالش‌ها تعیین‌کننده توصیف کرد و گفت حضور مردم در صحنه، مانع تحقق اهداف دشمنان خواهد شد.

وی همچنین مشکلات اقتصادی را بخشی از جنگ اقتصادی علیه ایران دانست و بر لزوم مقابله با احتکار و گران‌فروشی تأکید کرد.

این سخنران درباره احتمال وقوع جنگ نیز اظهار داشت که جنگ قطعی نیست، اما برخی تحرکات و مواضع آمریکا را نگران‌کننده خواند.

وی با اشاره به توانمندی‌های دفاعی و نظامی ایران، مدعی شد هرگونه اقدام نظامی علیه کشور با شکست مواجه خواهد شد.

دهقانی در پایان با تأکید بر ضرورت «تبیین مسائل برای نسل جوان»، از مردم خواست درباره دلایل تحریم‌ها و فشار‌های اقتصادی با جوانان گفت‌و‌گو کنند و نسبت به حفظ انسجام و حمایت از کشور اهتمام داشته باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید