۲۷ / تير / ۱۴۰۵ - 18 July 2026
16:58
کد خبر : 9771900
۱۱:۵۳

۱۴۰۵/۰۴/۲۷

دیدار فرمانده بسیج رودپی با مادر شهید موسی احمدی

فرمانده بسیج بخش رودپی به همراه اعضای ارکان محله‌محور و معتمدان محلی با حضور در منزل مادر شهید والامقام موسی احمدی، ضمن تجلیل از مقام شامخ مادران شهدا، بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ادامه راه شهیدان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران،در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و گرامیداشت مقام والای مادران شهدا، سروان لیالی، فرمانده بسیج بخش رودپی، به همراه اعضای ارکان محله‌محور و جمعی از معتمدان محلی، با حضور در منزل مادر مکرمه شهید والامقام موسی احمدی در روستای قاجارخیل، با این بانوی صبر و استقامت دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که در فضایی معنوی و صمیمانه برگزار شد، فرمانده بسیج بخش رودپی با تجلیل از جایگاه رفیع مادران شهدا، آنان را الگوهای ماندگار صبر، ایثار، مقاومت و ولایت‌مداری دانست و بر ضرورت تداوم راه پرافتخار شهیدان در سایه رهنمودها و دعای خیر خانواده‌های معظم شهدا تأکید کرد.

سروان لیالی همچنین از مادر شهید موسی احمدی خواست تا با دعای خیر خود، خدمتگزاران نظام اسلامی را در مسیر خدمت صادقانه به مردم و پاسداری از آرمان‌های شهدا یاری و هدایت کند.

در پایان این مراسم، حاضران با قرائت روضه، توسل به اهل‌بیت(ع) و سینه‌زنی، بار دیگر با آرمان‌های امام راحل و شهدای والامقام تجدید میثاق کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید